Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Erdoğan: PKK'da bile bu kadar in görmedik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'daki temaslarından sonra STK temsilcileriyle bir araya geldi.

"İZMİR'DE MÜEZZİNİ DÖVENLERİ GÖRDÜNÜZ"

Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz gecesi sela okuyan müezzini dövenleri hatırlattı. Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi; "Selalara bile dayanamayanlar oldu. İzmir'de müezzini dövenleri gördünüz. Onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Bunlar zaten geçmişinde ezana bile tahammül edemeyenlerdir."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Avrupa'daki 30 yıl savaşlarına benzer bir fitil tutuşturulmaya çalışıyor.

Dini kavramları kullanan örgütlerin en büyük mağduru Müslümanlar.

Mezhebi, dinin önüne çıkaran bir anlayış maalesef İslam dünyasının bazı bölgelerinde öne çıkmış durumda.

Bölgesine umut olan tek ülke, açık söylüyorum Türkiye'dir.

MUSUL OPERASYONU

Masada Türkiye'yi görmek istemiyorlar. Çünkü Türkiye masaya oturursa orada devran değişecek.

Bunlar zalimdir, bunlar münafıktır. Bunlarda her şeyi görürüz. Bunlar içimizdeki fitne unsurlarıdır. Aynen kanser hücresi gibi. Vücuda metaztaz yapmış durumdalar. Öyle bir temizlik gerekiyor ki en ufak belirtisi kalmamalı. Şu anda bunu yapıyoruz. 40 yıldır takiyye yaptılar. Bu örgütün karanlık yüzü 15 Temmuz'da ortaya çıktı. Vatanın korunması için namuslarına emanet edilen silahlar, FETÖ'cü hainler tarafından millete çevrildi. Milletin şahlanışını temsil eden kurumlar özellikle hedef seçildi.

ESKİ BİR GENELKURMAY BAŞKANIYLA ARASINDAKİ DİYALOG

Eski bir Genelkurmay Başkanı bana askeri liselerin kapatılmasını doğru bulmadığını söyledi. Paşam dedim; bu darbeciler bu askeri liselerden yetişmedi mi? Askeri liseleri kapatmazsak darbeciler yetişmeye devam etmez mi? Adamlar tamamen FETö'cülerden oluşan bir askeri lise oluşturmuş.

BİZ BU İŞİ ÇOK DÜŞÜNDÜK

Şu anki Genelkurmay Başkanımız düz liseden gelme. Kusura bakmayın dedim biz bu işi çok düşündük.

GATA'YI KONUŞMAYA BAŞLADILAR..

GATA'yı konuşmaya başladılar. Bir inceledi. Tıp fakülteleri içerisinde en başarısız olanlar GATA'ya gidiyor. Niye? Tezgah öyle kurulmuş da onun için. Mesele sağlık hizmetinin verilmesi değil mi? Tamam, bitti. Ben sağlık hizmetini nereden alıyorsam, GATA'da Sağlık Bakanlığına bağlı olan doktorlar verecek. Şu anda bizim düz bu tür doktorlar kalkıp da asker polis yaralanınca buna hizmet vermez mi ya? Böyle bir şey düşünülebilir mi? At binenin, kılıç kuşananandır. Pensilvanya'dakinin talimatları doğrultusunda ülke yönetilemez. Buna müsaade edemeyiz.

PKK'DA BİLE BU KADAR İN GÖREMEDİK

Mağdur diye bir şey tutturdular, asıl mağdur benim şehit olan vatandaşımın yakını. Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor. Bakın nerelerden ne tür kasalar çıkıyor. Ne tür gizli evraklar çıkıyor. Daha durun neler çıkacak. İnlerine yeni yeni giriyoruz. İnler açıldıkça başka inler çıkıyor. PKK'da bile bu kadar in görmedik. Üzerine üzerine gideceğiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bunlara ev sahipliği yapanlar da bunlardan bir dert görsün. Bu vatanın evladı olan gelip ifadesini verir.

"TÜRKİYE ÇIK DENDİĞİ ZAMAN ÇIKAN BİR ÜLKE DEĞİL"

Bu ışık birilerini rahatsız ediyor. Son Cerablus olayında Musullu kardeşlerimiz şunu söyledi; 'Biz birkaç ay öncesine kadar umutsuzduk, ama umudumuz arttı' demeye başladılar. Biz artık umudumuzu Türkiye'nin Irak'ta atacağı adımlara bağladık diyorlar. Cidd manada bir tehdidin altındalar. Burada tehdit olarak DEAŞ var. Şu anda Başika'daki Türkler birilerini rahatsız ediyor. Irak'ın merkezi yönetimini rahatsız ediyor. Ahmet bey Başbakan'ken, şimdiki Başbakan ile aynı masaya oturup mesaj vermişlerdi. Bizden yardım isteyen bunlardı. Şimdi buradan çıkmalı diyor. Kusura bakma. Türkiye Cumhuriyeti 'gel' dediğinde gelen, istediğin zaman 'çık' dendiğinde çıkan bir ülke değil.

EZANA BİLE TAHAMMÜL EDEMEYENLER..

Selalara bile dayanamayanlar oldu. İzmir'de müezzini dövenleri gördünüz. Onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Bunlar zaten geçmişinde ezana bile tahammül edemeyenlerdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.