Öne Çıkanlar flaş haber afrika athena kimyasal silah mustafa sarıkaya

Erdoğan: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam dünyası temsilcilerini kabulünde ülkede yaşanan terör saldırılarıyla ilgili konuştu:

HAİN YAPI BAŞARILI OLAMAYINCA NÖBETİ BİRİLERİ DEVRALDI

"Türkiye birbiriyle ilişki içinde bulunan terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Hain yapı başarılı olamayınca nöbeti birileri devraldı.

ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI YERDE KALMADI, KALMAYACAK

Şehitlerimizin, yaralılarımızın kanları yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak. Türkiye FETÖ denilen mücadele ederken PKK ile mücadeleyi asla bir kenara bırakmamıştır, bırakmayacak.

BATI BİZİ ANLAMIYOR, DÜRÜST DAVRANMIYORLAR BUNUN DA FARKINDAYIZ

Batı dünyası bizi bu mücadelede anlamamıştır, anlamıyor ve anlamayacaktır. Dürüst davranmıyorlar, bunun da farkındayız. Biz her şeyin farkındayız. Türkiye hem ihanet örgütleriyle mücadele edecek hem de bölgedeki tezlerinin arkasında duracak kudrete sahiptir.

TÜRKİYE BİR ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR

Bu devlet bir çadır devleti değildir. Türkiye 2 bin 200 yıllık devlet geleneğine, düzenli ordu geleneğine sahip bir ülkedir. Cumhurbaşkanlığı forsundaki yıldızlar oraya şık dursun diye konmamıştır. Bizlere düşen birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi dayanışmamızı güçlendirmektir.

BU SALDIRILAR DA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖKÜLÜP ATILMASINA VESİLE OLACAKTIR

Türkiye terör örgütleriyle mücadele noktasında tecrübeleriyle beraber köklü bir reform içindedir. Nasıl 15 Temmuz meselesi kanserli FETÖ hücrelerini söküp atmamıza vesile olmuşsa bu saldırılar da terör örgütünün sökülüp atılmasına vesile olacaktır.

Üzüldüğümüz bir konu da İslam dünyasında yaşanan çatışmalara baktığımızda ölenin de öldürenin de müslüman olduğunu görüyoruz. Vesikaları bir kenara bırakamadığımız, yüreklerimizi hep beraber çarptıramadığımız sürece bu acıları yaşamaya devam edeceğiz.

15 TEMMUZ İSLAM DÜNYASININ SON İMTİHANIDIR

15 Temmuz gecesi bu bakımdan islam dünyasının son imtihanıdır. Bir millet kendisini tankların altına atlayabiliyor. Uçaklardan atılan bombalara aldırmıyor...

ALLAH'IN İZNİYLE BU MİLLET YOK EDİLEMEZ

Allah'ın izniyle bu millet yok edilemez. Onun için milletimle iftihar ediyorum.

İŞİNİZE BAKIN

Fransa'da saldırı düzenleniyor, bakıyorsunuzn dünya liderleri Paris'e gidiyor. Bizde darbe yapılıyor ama hala akıl veriyorlar. Biz onlara işinize bakın diyoruz, biz de işimize bakıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.