Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Erdoğan: Sırça köşk gibi paramparça oldular
Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde STK temsilcileriyle iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemeğin ardından bir konuşma yaptı.
Konuşmasında paralel yapıyla mücadeleye değinen Erdoğan,"akıbetlerini hep birlikte gördük, sırça bir köşk gibi paramparça oldular" dedi.
Erdoğan şunları söyledi:
Paralel devlet yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, görüyoruz. Bir dönem neredeyse her alanda ülkemizin en büyük, en güçlü, en yaygın sivil toplum kuruluşlarını bünyesinde toplayan paralel yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur.

ÖLÇÜ, KARŞIMIZDAKİLERİN GÜCÜ DEĞİL
Çekilen acılar yüreğimizi yakıyor ama biliyoruz ki hiçbiri boşa gitmeyecek. Çanakkale'de isimsiz kahramanların yaptıkları nasıl boşa gitmediyse bugün yapılanlarda boşa gitmeyecektir. Eğer ölçü karşımızdakilerin gücü olsaydı bu mücadelelerin hiçbirine giremezdik. Kamu kurumlarının duvarları arasındaki gündemle çay ocağındaki gündem örtüşmüyorsa hedeflerinize ulaşamazsınız. Biz bunu sağladık.
Nasıl ki şu anda çok kararlı operasyonlar sürdürdük, sürdürüyorsak, milletimizin huzurunu tesis edene kadar bu terörle mücadeleyi, can güvenliği, mal güvenliği konusunda sorumluluğu olan bir devletin başı olarak Allah'ın izniyle başaracağız. Yılmak yok, bu yolda devam edeceğiz, kararlıyız.
Bahane ne olursa olursa çevredekilerini galeyana getirenler hep aynı kişilerdir. Milletimiz kendi kadrolarına, kendi adamlarına sahip çıktığını gösterdi. İşlerimiz hasbi olduğu sürece bu destek sürecektir. Milletimizin arkasında olduğu bir kişiyi 7 düvel bir araya gelse de yıkamaz. Devletle milletin kucaklaşması önemli olduğu gibi aynı duygularla çalışan STK'ların beraberliği de çok önemli. Onun için sivil toplum örgütlerimizin dayanışması hem hedefler için hem de ülkemiz için çok büyük şeyler ifade ediyor. 

AP'YE TEPKİ
Ermeni terör örgütleri aynı yöntemle çalıştı. Şimdi PKK'nın paralel örgütün aynı yöntemleri kullandığını görüyoruz. İstiklal ve istikbal mücadelemizde güçlü dayanışmaya ihtiyacımız var. Sizlerden ricam şudur; Daha fazlası, daha fazlası, daha fazlası. Avrupa Parlementosu'nda fotoğrafları görüyoruz. Bunu batıya söylediğimizde onlar "DAİŞ'e karşı" diyorlar. O zaman El Nusra'ya niye terörist diyorsunuz. Onlarda DAİŞ'e karşı mücadele veriyor. Can güvenliği, mal güvenliğinin sorumluluğunun başında birisi olarak bu mücadeleyi sürdüreceğiz.
Başbakanımız Ağrı'da. Her tarafı dolaşıyoruz, dolaşacağız. Ramazan, ramazan sonrası bütün buraları tek tek dolaşacağız. Korkuyu korkutmadığınız sürece bu iş olmaz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.