Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Ertuğrul Kürkçü'den alçak paylaşım
HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, resmi twitter hesabındaSiirt’te korsan gösteri yapanlara müdahale eden Siirt polisine “silahlı çete” dedi.
Terör örgütü PKK'ya toz kondurmayan Kürkçü, vekili olduğu devletin polisine “Siirt’e halkla buluşma yolunda konvoyumuza saldıran silahlı çeteler…” diyerek haddini aştı.

İşte Kürkçü'nün attığı o skandal tweet...




Ertuğrul Kürkçü neden samanlık solcusu?

30 Mart 1972 tarihinde Tokat'ın Kızıldere Köyü'nde düzenlenen baskında, sağ kurtulan tek isim Ertuğrul Kürkçü… “Kaçışları dakika dakika izlenecek. Ondan sonra hiçbirisi hayatta bırakılmayacak.” Kararına rağmen “Ertuğrul Kürkçü bu operasyondan nasıl kurtuldu? Samanlıktan nasıl sadece o sağ çıktı?” Bu soruların cevabını bir çok kişi gibi ben de bulamadım. Türk siyasetinin gizli sorularından biridir bu? Mesela Dündar Taşer’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Abdullah Çatlı’nın ve Yarbay Şenol Özbek’in organize kazalarla kimler tarafından öldürüldüğü nasıl bir sırsa, Ertuğrul Kürkçü’nün Kızıldere Operasyonu’ndan nasıl kurtulduğu da öyle bir sırdır. Sonraki yıllarda bir çok sözlü polemikte

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa Eşref Kuşçuoğlu 8 yıl önce

Hatırladığım kadarı ile bu arkadaş 1972 ve 73 deki büyük dev-sol mitinglerinde ortalığı alevlendirip sonrada kumanya alacağım gazoz alacağım diye aradan sıvışarak eski ankara emniyet müdürlüğü dernekler ve istihabarat masası komiserlerine mesela komiser sinan'a polisin cebine kattığı jetonlarla durum bildiriyor,ihbarlar yapıyor ve talimat alıyordu,daha sonrada genel kurmay istihbaratının günlük raporlarında bayan öğretmen, vergi dairesi çalışanı, doktor bayan dev sol sempatizanlarının evlerinde konaklayıp geceyi geçiriyor şeklinde tek tek istihbarat bilgileri geliyordu, kızıldere baskınında çatışanlar kan revam içinde ölü olarak ele geçerken,bu sayın vekil birkaç gün sonra samanlıkta saklanmış bir şekilde sağ salim tek parça bulunuveriyordu polis tarafından, bütün bunlardan sonra her normal insanın aklına gelenler gibi benimde aklıma buda mı oyunun bir parçası demek geliyor.Ertuğrul Kürkçü Ey Emniyet muhbiri akredite solcu,bazıları yer ama ben yemem...

Avatar
Nihat 8 yıl önce

Bunları Türkiye yaşaması anlamıyorum böyle bir özgürlük olmaz

Misafir Avatar
Ahmet 8 yıl önce @Nihat

Hangi özgürlükten bahsediyorsunuz.
Yaşadığı VATANINA ihanet eden maaşını aldığı devletin polisine çete diyen bir hainin ABD DE olsa kafasına kameralar önünde sıkarlardı.
o hainin yaşaması bile onun bu ihanet ettiği ülkede ne kadar özgür olduğunun kanıtıdır.

Beğenmedim! (0)