Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Eskişehir Ceza Avukatı ile ne zaman iletişime geçmeliyim?

Eskişehir Ceza Avukatı ile ne zaman iletişime geçmeliyim?

Ceza hukuku; 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu ile düzenlenen ve suç teşkil eden eylemler karşısında, bu eylemlerin yine ceza kanununda belirlenen karşılığına göre faile uygulanacak cezanın belirlenmesi için yapılan yargılama türüne denmektedir.
Ceza hukuku mevzuatı kapsamında ceza yargılamasının ve ceza hukukunun ilkelerinin ve kurallarının, insan hakları ile bağdaşır bir şekilde uygulanabilmesi için Eskişehir Ceza Avukatı gereken her türlü desteği vermekte ve ceza yargılamasının her aşamasında müvekkillerinin yanında olmaktadır.
Ceza hukukunun hassaslığından ve usuli kuralların katılığından kaynaklı olarak soruşturma aşamasının başı olan ifade tutanağının alındığı sırada, ifade tutanağının alındığı sırada değilse dahi soruşturma aşamasının bitmesinden önce muhakkak Eskişehir Ceza Avukatı ile iletişime geçmelidirler.
Mahkeme celp kağıdı eline ulaştığında veya hakkında yakalama kararı çıkarılmadan önce Eskişehir Ceza Avukatı ile görüşmek en doğru seçim olacaktır.
İfadenizi vermeden önce ceza avukatınızla avukat görüşme odasında görüşerek, nasıl bir strateji izleyeceğinizi belirleyebilirsiniz.
Göz altına alındığınız anda ifadeniz alınacaktır. İfadeniz alınmadan önce kimlik tespiti yapıldığından ifade verirken kimliğinize ait bilgiler hakkında doğru bilgi vermek zorundasınız
Göz altına alınma sırasında şüpheli olarak üzerinize atılı olan suç açıklandıktan sonra, Müdafii seçme hürriyetiniz anlatılır. Daha sonra gözaltında olduğunuzu yakınlarınıza bildirerek, üzerinize atılan suçla ilgili açıklamada bulunmama hakkınızın yani susma hakkınızın olduğu söylenir. Bu gibi eylemler sırasında mutlaka iyi bir ceza avukatı yardımı gerekmektedir.
Gözaltındayken yemek, su, lavabo ihtiyacınızın giderilip giderilmediği, herhangi bir darp olayına maruz kalıp kalmadığınızı ceza avukatınıza belirtebilirsiniz.

Eskişehir Ceza Avukatı olarak müvekkillerimizin bu zorlu süreçte her zaman yanında olmaktayız. Eskişehir Ceza Avukatı ile ifadeniz alınmadan görüşme talep edebilirsiniz.
Burada en önemli konu tıpta erken teşhis hayat kurtarır şeklinde bir tabir varsa bu durumu Ceza Hukuku alanına da yansıtabilmek mümkündür. Bireylerin isnat edildikleri suçun soruşturma, kovuşturma ve temyiz aşamalarında mutlaka Ceza Hukuku alanında uzman bir avukata başvurmaları yararlı olacaktır. 
Şikayet aşamasında da eksiksiz bir şikayet dilekçesi gerekmektedir. Şikayet dilekçesinde var olabilecek eksikliklerden dolayı savcılık takipsizlik kararı verebilmekte ve müştekiler bu durumlarda büyük hak kayıplarına uğrayabilmektedir.
Özetleyecek olursak kovuşturma aşamasına geçilmiş durumlarda sanık hakkında beraat veya suçun varlığı maddî olarak ortada ise en alt sınırdan ceza alması bir avukatın yardımıyla gerçekleşebilecektir. Bu kapsamda Eskişehir Ceza Avukatı olarak sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız
 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.