Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Facia son anda önlendi! Geçiş noktasına 100 kiloluk bomba!
Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerim askerlerin geçiş noktasına yerleştirdiği bomba imha edildi. Uzmanlar bombanın A-4 ile güçlendirildiğini ve 100 kilogram ağırlığında olduğunu söyledi.

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin askerlerin geçiş yoluna tuzakladığı bomba, son anda fark edilerek imha edildi.

Askerlerin geçiş noktasına bomba

Ovacık İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri, bu sabah saatlerinde ilçenin karşısında bulunan Öveçler Mezrası mevkiindeki ormanlık alanda teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon düzenledi. Askerler geçiş yapacakları patika yol üzerinde meşe ağaçlarının dibine tuzaklanmış bombayı son anda fark edince, bölgeye bomba uzmanı ekipler sevk edildi.

A-4 ile güçlendirilmiş 100 kiloluk bomba

Uzmanlar, plastik patlayıcı A-4 ile güçlendirilmiş, içinde demir parçaları olan tahrip gücü yüksek, 100 kiloluk bombayı olay yerinde ihma etti. Teröristlerin kışın gizlenmeye çalıştıkları alanlarda Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı'nın operasyonlarının sürdüğü belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.