Öne Çıkanlar chp komplohaber devlet bahçeli Almanya bahçeli

FBI'dan FETÖ'nün kafesine baskın

FBI, Brooklyn'deki Masal Cafe'nin işletmecisi Karakuş'un evinde ve işyerinde bir soruşturma kapsamında arama yaptı. Dedektiflerin bazı belgelere ve bilgisayarlara el koyduğu kaydedildi. FBI'dan soruşturmanın mahiyetine ilişkin henüz açıklama yapılmadı. Soruşturmanın para transferleri ile ilgili olabileceği öne sürüldü. Karakuş'un sosyal medya hesaplarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in konuşmalarını paylaştığı görüldü. 

SAHTE BELGEYLE ORTAKLARINI DOLANDIRDI

John F. Kennedy (JFK) Uluslararası Havaalanı'na yakın bir konumda bulunan Masal Cafe'yi Gülen'e yakın isimlerinde sık sık ziyaret ettiği belirtildi. Öte yandan Karakuş'un 2010 ve 2011 yıllarında ortaklarıyla kafenin sahipliğiyle ilgili sorunlar yaşadığı, sahte belgeyle bazı hisseleri üzerine geçirdiği iddiasıyla ortaklarıyla mahkemelik olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.