Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Fethullah Gülen: "Farkına varmadan öyle zehirlenirler ki..."
FETÖ lideri Fethullah Gülen sohbetlerinin yayınladığı"Özgür Herkul"un editörü Osman Şimşek, Pazartesi günü yayınlanacak olan konuşmanın bir bölümünü Twitter adresinden paylaştı.


Gülen sohbetinde yine Erdoğan'a hakaret etti; "Eşrefpaşa'dan, Kasımpaşa'dan bir yerlere sıçrayan ve kendini bir şey zanneden külhaniler farkına varmadan öyle zehirlenirler ki kendilerini bir şey görmeye başlarlar" ifadelerini kullandı.

Gülen şunları söyledi:





"İstediğimi yaparım istediğimi işlerim mülahazasına kapılma... Zehirlenmelerdir bunlar. Eşrefpaşa'dan, Kasımpaşa'dan bir yerlere sıçrayan ve kendini bir şey zanneden külhaniler farkına varmadan öyle zehirlenirler ki kendilerini bir şey görmeye başlarlar.

Konumumuzu korumamız lazım... Yürüdüğünüz yolda sonuna kadar yürürseniz, bütün kuvvetler sizin karşınızda aysbergler bile olsa tuz-buz olur eriyip giderler Allah'ın izni ile..."

Gülen 3 dakika 38 saniyelik kısa tanıtım videosunda tam 8 kez kez "zehir" kelimesini kullandı...Videonun başlığınında "Aman Zehirlenmeyin" olması dikkat çekti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UGur yörür 8 yıl önce

Kurbağa suratlı İsrail'in çocuğu baş pezevek senin gibi hain lere verilecek en güzel cevap it ürün kervan yörür terörist şerefsiz

Misafir Avatar
SELMA CANAN 8 yıl önce @UGur yörür

AĞZINIZA SAĞLIK
NE GÜZEL DEMİŞSİNİZ

Beğenmedim! (1)
Avatar
Bir garip yolcu 8 yıl önce

Birde şunu söyliyim Erdoğan'ın başına bu zehir laflarindan sonra bir şey gelirse alayinizin peşini bırakmam Allah güç kuvvet verdiği müddetçe inaniyorumki Allahin izni olmadan hiç bişey yapamiyacaksiniz inşaAllah.

Avatar
Bir gobel 8 yıl önce

Yavşak yine ağlıyor, Türkiyedeki salaklarda buna iyi inanıyor ,

Avatar
Bir garip yolcu 8 yıl önce

Seni Siyonist uşağı müslümanları Allah ile aldatan Allahsız muhammedsiz din uyduran Kur'an'ı tahrif eden alcak şeytanın insan suretine bürünmüş hali bugün yaşayan Hıristiyan ve Musevileri İslam'a girmeselerde cennete sokan iblis Allah celle celaluhu benim indimde tek din islamdır kim başka bir dinle gelirse kabul edilmiyemek âyetleri varken insanların gözünün içine bakarak hala insanları kandiriyor.Bu soytarinin yanında sözüm ona okumuş kültürlü insanlar var hocalar var nasıl hocaysalar?!Vatanın ihanet eden soytarinin seni bir kez olsun Yahudileri kinarken görmedik neden acaba?!Vatani demekte doğru değil kendi gibi yahudi ve Ermenilere vatan yapmaya çalışıyodersek yalan olmaz. Daha söyleyecek çok şey var bu kadarla şimdilik yetinelim gerekirse yazarı ha birde yanından ayrılanlar safra demiş onun ne mal olduğunu anlayan arkadaşların Allah yolunu açık etsin.kalın saglicakla.

Misafir Avatar
CANANCA 8 yıl önce @Bir garip yolcu

NE GÜZEL YAZMIŞSINIZ AZ BİLE BU MENDEBUR HERİFE

Beğenmedim! (1)
Avatar
fatih 8 yıl önce

serefsiiiiz, vatan haini, seytan suratli kopek.

Avatar
Ordulu 8 yıl önce

Acirim halen bu zata inanan zevatlara
Kafirle iş tutan vatan düşmanı gavatlara
Buna taparlar adeta tapar gibi putlara
At gözlüğü it gözlüğü ot gözlüğü takanlar

Avatar
erkan ertürk 8 yıl önce

Bu nu çekip çıkaranın anadını avradını sikem zürriyetsiz yahudi tohumu cumhurbaşjanı nı xerirlemwk mi istiyor bu it birilerine emir veriyor bu konuşmayla gülen senin götüne şişe sokayım

Avatar
Adsız 8 yıl önce

Başındaki takkeyi çıkar bunak