Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

FETÖ'cüler her gece nöbetlere katılmış!
FETÖ'ye bağlı kişilerin örgütle bağlantılarını maskelemek için kent meydanlarında düzenlenen demokrasi nöbetleri ve darbeye tepki yürüyüşlerine katıldıkları ortaya çıktı. Kahramanmaraş'ta polisin Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki akademik kadroya yönelik operasyonunda FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle tutuklanan Doç. Dr. Hanifi Binici'nin, kendini gizlemek için milli iradeye saygı yürüyüşüne katıldığı belirlendi..



Binici'nin cübbesiyle katıldığı demokrasi nöbetlerinde elinde Türk bayrağı ile kameralara poz verdiği de ortaya çıktı. FETÖ'ye bağlı okullara ortak olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eski Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın da kent meydanında düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılması dikkat çekti. Mustafa Poyraz miting alanında kurulan platforma çıkıp, protokolde bulunanların yanında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil KILINÇ 8 yıl önce

Mustafa POYRAZ'dan bayağı şüpheleniyordum
İsabetli olmuş

Avatar
Fatih 8 yıl önce

Her meydan aynı fetocular kendilerini aklamak için meydanlarda ayrılmadılar
Darbe gününe kadar gram fetoya toz kondurmayanlar selfilerle kendilerini ıspatlama gayretine girdiler

Avatar
mert 8 yıl önce

bu kadar Ar sız olunmazki

Avatar
Huseyin 8 yıl önce

Bunlardan onlarca var benim tesbit ettigim

Avatar
sultan 8 yıl önce

Bunlar gibileri o kadar çok ki .Hepsi araştırilip ortaya cikarilsin.

Avatar
ayşe 8 yıl önce

Millet olarak çevremizdeki fetöcüleri ihnar etmeliyiz..başka türlü bu vatanı koruyamayız...bundan sonra bizim için eş dost akraba YOK!!!vatanperver veya vatan haini VAR!!!hain baban olsa haber vereceksin..vatan için canlar feda oşdu..bizde bu kadarını yapabilmeliyiz..

Avatar
Fani 8 yıl önce

On sıkarak oturanlar yüzde sekseni FETO cu lardan idi

Avatar
Fani 8 yıl önce

On sıkarak oturanlar yüzde sekseni FETO cu lardan idi