Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

FETÖ'cülerden şok yazışmalar: Ammar bin Yasir gibi...

Eli kanlı örgüt FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlar kapsamında FETÖ'cü hainlerin son yazışmaları ortaya çıktı.

FETÖ'cü militanların bugün ele geçen SKYPE görünümlü son yazışmalarında, polise nasıl ifade verecekleri tek tek anlatılıyor. Takiyyecilikte sınır tanımayan FETÖ'cülere deşifre olmamak için gerekirse FETÖ'ye çok ağır küfürler edilmesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunuyorlar.

"AMMAR BİN YASİR GİBİ DİLİNLE SÖYLEYECEKSİN"

FETÖ'cülerin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kendi aralarında kurdukları iletişim polis tarafından deşifre edildi. SKYPE adlı program üzerinden görüşmelere devam eden örgüt militanları polise verecekleri ifadeler doğrultusunda yönlendiriliyor. Polis sorgulamasında hataya düşmemek ve deşifre olmamak için tüm kutsallarına bile çok ağır hakaret etmesi gerektiği yönünde direktif verilirken, buna razı olmayan FETÖ'cüler ise "Ammar Bin Yasir gibi dilinle söyleyeceksin " diyerek yatıştırılıyor.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.