Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

FETÖ'cülerin PKK'yı misliyle vurduk yalanı

FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili soruşturmada Diyarbakır’daki 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık, İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili ve Destek Yarbaşkanı Tuğgeneral Zeki Karataş’ın da aralarında bulunduğu 45 asker tutuklandı.

TUTUKLANAN 45 RÜTBELİ, TERÖRLE MÜCADELEDEN SORUMLUYDU

Cezaevine gönderilen isimlerin neredeyse tamamı bölgedeki terörle mücadeleden sorumluydu.

DAĞI TAŞI BOMBALAYARAK HALKI KANDIRDILAR

Star gazetesiden Kemal Gümüş'ün haberine göre FETÖ’cü askerlerin PKK ile sözde mücadele ettiği, yıllardır dağı taşı bombalayarak kamuoyunu kandırdığı iddia edildi. Cuntacı komutanların PKK ve IŞİD'li teröristlerin sınırdan geçişlerine izin verdiğini göz önüne seren Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da bunu doğrulayarak Suriye’den Türkiye topraklarına yapılan havan atışlarına cevap verilmediği halde, Genelkurmay’ın ‘misliyle karşılık verildi’ diye açıklama yaptığını, ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

"MİSLİYLE KARŞILIK VERDİK" DİYORLAR, O DA YALAN

2014’teki Kobani olayları sırasında askerlerin sürekli zorluk çıkardığını hatırlatan Pınarbaşı, şunları söyledi: “O dönemde bir günde 12 tane havan yedik. Sınırda göstericiler vardı, çevik kuvvet vardı ancak komutanlık hiçbir şekilde bu saldırılara cevap vermedi. ‘Karşı tarafa neden cevap vermiyorsunuz?’ diye sorduğumuzda bize ‘orası Suriye toprağı’ dediler. Ancak akşam haberlerine baktığımızda ise ‘misliyle karşılık verildi’ diye Genelkurmay açıklaması yayınlanıyordu. Külliyen yalan... Kamuoyunu yanıltıyorlardı. Hiçbir karşılık vermiyorlardı. Bu şekilde terör kullanıldı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
önemsiz 8 yıl önce

tanesi 20 milyar olan bombaları dağa taşa atanların burnundan fitil fitil gelsin

Avatar
Kaşif ışıtan 8 yıl önce

Lanet olsun bu şerefsizlere haram olsun yedikleri biz bişeyler döndüğünü biliyorduk ama demekki şerefsizleri beslemişiz