Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Örgütün lideri Fetullah Gülen, kendisi gibi sahneye çıkan FETÖ'cü bir kişinin, elindeki kağıttan okudukları sonrası birden ağlamaya başlıyor.

Fetullah Gülen ağladıkça, salonda bulunan kadın-erkek herkes bir anda gözyaşlarına boğuluyor.

FETÖ'NÜN KOZMİK KADINLARI ANLATTI: TERLİ FANİLASI DAMADA VERİLİYORDU

Hürriyet'ten Gülden Aydın'ın haberine göre, FETÖ’nün kurulduğu 1967-1986 arasında, FETÖ'de kadının adı ve yeri yoktu. O dönemde FETÖ'nün kadınları silik ve arka plandaydı. Gülen, kız çocuklarının okutulmasına, hatta imam hatip liselerine bile gönderilmesine karşıydı. “İstanbul’un fatihinin annesi üniversite mezunu muydu” diyordu.

FETÖ içinde gelin ve damada Gülen’in hediyesi çok önemli. Damat ‘kozmik’ ise bu hediye Gülen’in kullandığı, sırtından çıkardığı ceket ya da gömlek. Damat daha alt kademeden biriyse terinin bulunduğu, yıkanmamış fanila. Örgüt hiyerarşisinde iç halkaya yakınlık durumuna göre kadına başörtüsü, altın yüzük ya da kolye gönderiliyor. Ayrıca Kozmik gelin ve damatlara içinde Gülen’in imzası olan birer saat de gönderiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sülo 8 yıl önce

Demek boyle hönkürüyirlarmiş cennete gidecez diya ha vay zavalli mahluklar vay ulan adam gibi müslumanligi yasasaniz olmazmi cahiliyet devri meyerse geri gelmiste bizim habarimiz yokmuş

Avatar
Boşver 8 yıl önce

Len bunlar kuzey koreyi geride bırakmışlar toplu aglama seyansında kuzey kore devlet başkanı görse bunları hepsini vatandaşlık verir valla manyak sürüleri

Misafir Avatar
GÖNÜL TAŞYARAN 8 yıl önce @Boşver

gecenin bu saatinde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum yazık sefil fareler

Beğenmedim! (0)
Avatar
dadas 8 yıl önce

Sizin bilmen a.avradinizi ne yapiyim