Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen’in Twitter hesabından, kurban bayramı dolayısıyla 2013 yılında çekilmiş bir video yeniden yayınlandı.

Videoda Gülen’in, devletlere nasıl sızılacağını, sızılan yerlerde insanlara nasıl davranılacağını anlattığı bölümler dikkat çekti. Gülen videoda örgüt elemanlarına adeta ikiyüzlülük, takiyye ve sahtekarlık dersi veriyor.

İSTEDİĞİNİZİ ELDE ETMENİZ 30 SENE DE SÜREBİLİR

“İçine girmediğiniz ülke bırakmayacak şekilde her yere gidin” diyen FETÖ elebaşısı, “girdiğiniz yerlerde de tam olarak içinde oturacak şekilde. Dediklerinizi onlara kabul ettirecek, vereceklerinizi verecek, alacaklarınızı alacak şekilde yerleşmiş olamayabilirsiniz. Bu bazen bir nesil, bazen iki nesil bazen üç nesil ister. 20 sene, 30 sene ister. Aktif sabırla bekleyin” ifadelerini kullanıyor.

Gülen sözlerini şöyle sürdürüyor:

Yumrukla mukabele edeceğinize, sözlü tehdit yerine, hemen “az dur kardeşim” de. Bir lokma ekmek kes, içine biraz bal koy, biraz da kaymak. “Başka koymak istediğin bir şey var mı, onu da koyayım içine” falan de. Böyle demek varken “benim de yumruğum var” demenin bir anlamı yok.

BUNLARI YAPMAZSANIZ TERSYÜZ EDİLEBİLİRSİNİZ

Oralarda oturaklaşmanız, ancak böyle bir blokaj üzerinde gerçekleşebilir. Yoksa onu tam sağlam yapamazsanız çok değişik şeylerden dolayı oralarda tersyüz edilebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.