Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

FETÖ'den Kürşat Yılmaz'a teklif!
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz, bir soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi. Geçtiğimiz aylarda verdiği ifadede çarpıcı iddialarda bulunan Yılmaz, 2005 yılında paralel örgütün 'Ankara imamı' tarafından kendisine “Gel bizim mafyamız ol, seni koruruz” teklifi yapıldığını söyledi. 2005'te Fetullah Gülen'e bağlı örgütün 'Ankara imamı' İsmail Issuz ile birlikte örgüte ait Bank Asya'nın Kızılcahamam'daki Asya Termal tesislerine gittiklerini anlatan Yılmaz, burada kendisine şok teklifler sunulduğunu anlattı. İşte Yılmaz'ın ifadesinden satır başları:

SOLCU HAKİMLERİ VUR

“Kızılcahamam'da kalırken Ömer Küçük ve kayınbiraderim Zeki Bacacı'nın da bulunduğu bir ortamda İsmail Issuz bana 'Sen bizim mafyamız ol. Yargıtay'da Aleviler ve solcular yoğunlukta. Onlardan bir iki tane hakim vurdurursan vatana hizmet etmiş olursun. Hem de onlar kendilerine çekidüzen verirler. Bir de Hrant Dink var, Türk düşmanı, onu da vurdur. Biz seni bu işlere hiç dahil etmeyiz' dedi.

”CIA İLE ÇALIŞIYORLAR“


Kızılcahamam'dan ayrıldık, Konya'dan geçerek Manavgat'a giderken Ömer Küçük, Konya'da benim de dahil olduğum soruşturmaya bakan savcıyla bir görüşme yaptı. Manavgat'a giderken Evrenseki Belediyesi'ne uğradık. Bizi başkan ağırladı. Bir ara ben İsmail'in teyzesinin oğlu İrfan Yaman'a 'bunlar ne iş yapıyorlar, her yerden iş bitiriyorlar' dedim. O da bana 'Bunlar CIA ile çalışıyorlar. Sen işlerini halletmene bak' dedi. İstanbul'a geldiğimde ben rahatlıkla gezip dolaşıyordum, kimse bana bir şey sormuyordu. Yaklaşık 10 gün sonra Ömer Küçük, İsmail ve Hüseyin Albay bana geldiler. Bu kişiler 10-15 gün İstanbul'da kaldılar. Gündüz ne iş yaptıklarını bilmiyordum. Bana 'senin işlerini hallediyoruz' diyorlardı. Bunlar da benim İstanbul'da takip edilmem gibi hususlardı. (Yeni Şafak)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talha 8 yıl önce

Atin yalniniz inananizi s...m