Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

FETÖ İstanbul'u 4 eyalete ayırmış!
15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 18 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ / PDY Terör Örgütünün Boğaziçi Eyalet Sorumlusu oldukları iddia edilen şüphelilere operasyon düzenlendi. 11 farklı ilde gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama gerçekleştirildi, bazı dökümanlara el konuldu.

SUÇLAMA TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAK

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin FETÖ’nün Boğaziçi Eyalet Bölgesi olarak belirlediği Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane ilçelerinin sorumlu eyalet imamları oldukları iddia ediliyor. Şüpheliler hakkında "Terör örgütü FETÖ / PDY üyesi omak " suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

İSTANBUL’U 4 EYALETE AYIRMIŞAR

Örgütün İstanbul yapılanmasını Anadolu Eyaleti, Suriçi Eyaleti, Surdışı Eyaleti ve Boğaziçi Eyaleti şeklinde 4’e ayırdığı tespit edildi. Boğaziçi Eyaleti’ne ise Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane şeklinde 5 ilçeye ayırdıkları tespit edildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.