Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid Yasemin Öney Cankurtaran

FETÖ medyası MHP'ye kayyumu sevinçle karşıladı
 Aylardır FETÖ medyasına kayyum atanmasını eleştiren Gülen örgütü,'ye kayyum atanmasını sevinçle karşıladı. Sosyal medyadan "Güzel şeyler olacak" başlıkları atan FETÖ tetikçileri, gazetelerinde de Bahçeli'yi itibarsızlaştırarak 'e tam destek verdi.


MHP'DEKİ SEKS KASETİ KUMPASININ ARKASINDAN GÜLEN ÖRGÜTÜ ÇIKTI

MHP'deki kaset kumpasının Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki Gülen örgütü yapılanmasının bilgisayarlarında çıkması ile MHP'yi kimlerin dizayn etmeye çalıştığı ortaya çıkmıştı. FETÖ medyası bu iddialara cevap veremezken başta MHP lideri Bahçeli ve parti yöneticileri Pensilvanya'ya sert tepki göstermişti.

FETÖ MEDYASINDAN KAYYUMA VE AKŞENER'E TAM DESTEK!

Kayyum kararından sonra FETÖ medyasında Meral Akşener coşkusu dikkatlerden kaçmadı. FETÖ tarafından yönlendirilen Cumhuriyet, Meydan, Yarına Bakış ve Özgür Düşünce gazeteleri kayyum kararını coşkuyla karşılarken "FETÖ MHP'yi ele geçirmeye çalışıyor" iddiasını doğrular nitelikte başlıklar attı. Cumhuriyet Gazetesi "Olağanüstü Kriz" başlığı atarak sürmanşetten Meral Akşener'in fotoğrafını yayınladı. Yarına Bakış gazetesi ise "Mahkeme Kurultay Dedi" başlığı atarken başta Meral Akşener olmak üzere muhaliflerin görüşlerine yer verdi. Özgür Düşünce gazetesi ise "Mahkeme kararıyla MHP'de olağanüstü kongre" başlığı atarken mahkemenin kayyum kararına destek verildi. Meydan gazetesi ile mahkeme kararını "ilk raund muhaliflerin" başlığıyla manşet yaparken Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Ogan'ı ön plana çıkardı.

FETÖ'NÜN DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLIĞININ NEDENİ!

Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, bugünkü yazısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün  düşmanlığı ve Meral Akşener sevgisini şu cümlelerle özetledi;

"… MHP, 2011'den beri Okyanus ötesi siyasi tasarımların tam merkezinde yer alıyor. Paralel yapının bu partiyi ele geçirme arzusu yakın geçmişte "Kaset operasyonu" biçiminde kendisini gösterdi. Gülen'in istihbaratçı polisleri, 2011'deki seçimler öncesinde MHP'nin bazı üst yöneticileri ile milletvekili adaylarına ait olduğu öne sürülen kasetleri dolaşıma soktu. Seçim arifesinde partide peş peşe istifalar gündeme geldi. Devlet Bahçeli'nin biraz dik durması üzerine MHP seçimleri yara almadan atlatmayı başardı. Ne var ki, seçimlerden sonra da Cemaat'in MHP'yi ele geçirme isteği son bulmadı. Devlet Bahçeli, 17-25 Aralık darbesi sonrası koltuğunu "Okyanus ötesi"nin suyuna giderek kurtarmayı denedi. MHP, 30 Mart Yerel Seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimlerinde Okyanus ötesinin merkezinde yer aldığı ittifaka yakın durdu. Devlet Bahçeli, Cemaat'in MHP'yi ele geçirene kadar vazgeçmeyeceğini anladığında ise kameraların karşısına geçip, partisinin "Okyanus ötesi"nce karıştırıldığını ve ele geçirilmeye çalışıldığını açıkladı. 7 Haziran seçimlerinde CHP, Pensilvanya ve HDP-PKK ittifakına dahil olmadığı için Devlet Bahçeli'yi bir türlü affetmediler. Devlet Bahçeli, bu koalisyona girmediği için hedef oldu. Şimdi onu -Yargı kararıyla- devirerek cezalandırmak istiyorlar. "

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.