Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik otel tanıtım filminin faydaları otel tanıtım videoları

FETÖ muhabiri tacize uğramış(!)
15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında kapatılan Zaman gazetesinin eski muhabiri Ayşenur Parıldak tutuklanmıştı.

CEZAEVİNDEN MEKTUP GÖNDERDİ

Cumhuriyet gazetesine cezaevinden mektup gönderen Parıldak, kendisine tecavüz edildiğini iddia ederek şunları söyledi:

"CİNSEL TACİZE UĞRADIM"

"Darp edildim, cinsel tacize uğradım. Sekiz gün boyunca gece gündüz demeden sorgulandım. Alkollü olarak sorguluyorlardı, bunu da açıkça dile getirmekten korkmadılar. Sonra mahkeme süreçleri ve buradayım.

"BİRLİKTE GÖTÜRÜLDÜK, ÇIPLAK ARAMA YAPTILAR"

Burada da bir ay koğuşta kaldım. Sonra 20 kişi koğuşlardan toplanarak hücrelere alındık. Tecrit yani… Burada unutulacağımdan korkuyorum. Burada kadın bir hakime hanımla doktora götürüldük. Bileklerini kesmiş. Oda arkadaşım A.B.’yi (ki kendisi 60 yaşında) iki kez çıplak aramışlar. Biz 19 gündür tecritteyiz"

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzza 8 yıl önce

Vah vah çok üzüldüm

Avatar
muhammed 8 yıl önce

adamlar hala güçlü sen ceza evinden istedğin iftayı at mektup yaz sonrada bu hiç teftiş edilmeden dışarıya çıkartılsın. bunu yitenlerde ortalığı karıştırsın

Avatar
iyi fikir 8 yıl önce

Kola makinesi gibi bi makine üretecen.içine ayşenur parıldakı yerleştirecen.gelen parayı atıp kullanacak.Türk bekarizminin gelişmesine katkıda bulunmuş olunur.