Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

FETÖ'nün Adliye Ablası gözaltına alındı

FETÖ soruşturması kapsamında örgütün İstanbul Adalet Sarayı'nda çalışan kadın katip, mübaşir ve yazı işleri müdürlerinden sorumlu olduğu iddia edilen "Rana" kod adlı şüpheli Z. K., emniyet ve MİT operasyonuyla gözaltına alındı. 

ÜST DÜZEY ABLA

Örgütte "üst düzey abla" olduğu iddia edilen şüpheli Z. K.'nın polis baskının da evinin arka penceresinden kaçmaya çalışırken yakalandığı belirtildi. 

BYLOCK KULLANICISI 

Savcılık kaynaklarınca edinilen bilgiye göre, Z.K.'nın örgüt içi kullanılan gizli haberleşme programı Bylock'u kullandığı, ayrıca kendi altındaki gruplara da bu programı kurdurduğu ve bütün örgüt içi iletişimini Bylock üzerinden sağladığı tespit edildi.

İSTİHBARATA KARŞI KOYMA EĞİTİMİ ALDI

Şüpheli Z.K.'nın, istihbarata karşı koyma eğitimi aldığı, takipten kurtulmak amacıyla özel aracını kullanmayarak ticari taksiyle her yere gittiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.