Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

FETÖ'nün Alevi provokasyonu!
FETÖ’nün bu kirli tezgahı deşifre olunca, 15 Temmuz’un akabinde bu tip dernek ve vakıflar kapatılmıştı. Yine FETÖ’nün kontrolünde olan Avrupa’daki bazı Alevi dernekleri ve cemevlerinde Türkiye aleyhine FETÖ propagandası yapılmaya devam ediyor. Bunun son örneği Almanya’da yaşandı. Berlin Alevi Toplumu Cemevi’nde daha önce bir programa katılan CHP’li Eren Erdem, Türkiye’nin DAEŞ’le iş birliği yaptığını ima etmişti.

BÜYÜKGÖL FETÖ’YE SAHİP ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde yazar Erdoğan Aydın’ı ağırlayan BAT Cemevi’nde, programın takdim konuşmasını yapan Halit Büyükgöl’ün skandal sözleri dikkat çekti. FETÖ’nün 17-25 Aralık’ta gerçekleştirdiği hain darbe girişimini işaret eden Büyükgöl, “Ayakkabı kartonlarında paraların ortaya çıkmasını dillendirenler ve eleştirenler şu anda içerideler ama o hırsızlığı yapanlar şu anda zorbalıklarını devam ettiriyorlar” diye konuştu. Büyükgöl’ün bu ifadeleri FETÖ’nün Alevi derneklerine sızdığı gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Erdoğan Aydın ise konuşmasında anayasa çalışmalarını eleştirdi. BAT Cemevi’nde başlayan anayasa değişikliği karşıtı propagandanın referandum sürecine kadar Avrupa’daki FETÖ kontrolündeki kuruluşlarda devam ettirileceği öngörülüyor. 



FETÖ’NÜN 5 ÜLKEDE DERNEĞİ VAR

Avrupa’da FETÖ kontrolünde çok sayıda sözde Alevi kuruluşu olduğunu dile getiren Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, “FETÖ’nün Alevileri kışkırtmak istediği ortadadır. FETÖ’nün şu anda Danimarka, Almanya, Fransa, ABD ve Hollanda’da kurdurduğu Alevi kuruluşlar var. Bunların ismi Alevi ama içerisinde Alevi yok. PKK, DHKP-C ve FETÖ iş birlikçisi kripto Ermeniler böyle faaliyet gösteriyor. Türkiye yoğun gündemde terör belasıyla uğraşırken FETÖ’cüler boş durmuyor. FETÖ’nün Avrupa’daki maşaları işbaşındalar” ifadelerini kullandı. Yeni anayasa çalışmalarına karşı da Alevilerin kışkırtılmak istendiğini vurgulayan Özdemir, “Birtakım şer güçlerin kontrolündeki bazı Alevi adı altındaki kripto Ermeniler de anayasa çalışmalarını karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Buradan bütün Alevilere sağduyu çağrısı yapmak istiyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.