Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

FETÖ'nün 'evlilik albümü' ortaya çıktı
Esra Uysal'ın, fotoğrafını gösterdiği gençler ile WhatsApp üzerinde yaptığı yazışmalar ise savcılık soruşturmasındaki dosyaya konuldu. Esra Uysal'ın yazdığı bazı gençlerin kendilerine önerilen kızları beğendikten sonra, 'Abla bunlar için teşekkür ederim. Varsa bir kaç tane daha gönder. Ben seçeceğim' dediği öne sürüldü.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce yaklaşık 9 ay önce 'FETÖ'nün İni' kabul edilen Uludağ Kariyer Derneği'nden elde edilen belgeler, operasyonun daha da genişlemesine neden oldu. Yaklaşık 10 bin kişinin CV'sinin bulunduğu İnsan Kaynakları'nın Sorumlusu 'Semih' kod adlı Necati Uysal'ın, örgüte aldığı gençleri, polis, asker ve adliyeye yerleştirdiği eşi Esra Uysal'ın ise örgüt içersindeki gençleri bir biriyle tanıştırıp evlendirdiği ortaya çıktı. Esra Uysal'ın oluşturduğu yaklaşık 1000 kişiden oluşan fotoğraf albümündeki gençleri bir birlerine önerdiği ve bu gençlerin evlenmeleri için WhatsApp üzerinde yazışmalar yaptığı tesbit edildi. 

Esra Uysal'ın, geçmiş dönemde yaptığı ve daha sonra ortaya çıkartılan yazışmalarında fotoğrafını gönderdiği bazı gençlerin, 'Abla bunlar için teşekkür ederim: Varsa bir kaç tane daha gönder. Ben seçeceğim' diye yazdığı, Esra Uysal'ın ise kendisine, 'Bunları buldum. Daha da bulurum' yanıtını verdiği öne sürüldü.

Bu arada bir genç kızın evlenecek kişiler için oluşturulan albüme kendisinin fotoğrafını eklemesi için yazdığı Esra Uysal'ın ise kendisine, 'Fotoğraf iyi çıkmamış. Daha iyi bir tane yollayabilir misiniz?' diye cevap verdiği belirlendi.







Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.