Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

FETÖ'nün işaret ettiği tarih 14 Ağustos

Darbe girişiminin başarısız olması karşısında iyice çıldıran teröristbaşı Gülen 'sabredin' mesajları verirken, 14 Ağustos'a işaret etmiş olabileceği tahmin ediliyor. Bunun en büyük göstergesiyse örgüt yandaşlarının 14 Ağustos vurgulu tweetleri.

"BEBEK" GÖSTERDİLER DARBE ÇIKTI, YUMURTADAN NE ÇIKACAK?

Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, örgütün bu tarihe yıllar öncesinden işaret ettiği ve yoğun bir şekilde hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Başta teröristbaşı Fethullah Gülen olmak üzere FETÖ mensupları ve örgütün yayın organları, sık sık 15 Temmuz tarihine dikkati çeken ifadeler kullanmış olduğu gün yüzüne çıktı. Zaman gazetesinin reklam filminde gülen bebek sahnesi kullanılmış, 9 ay sonra darbe girişimi olmuştu.

"20 GÜNLÜK KULUÇKA"

Örgütün elebaşı Gülen bu kez açık bir şekilde örgüt mensuplarına 'sabredin' talimatı verdi. Mesajında 'kuluçka' örneği kullanan Gülen, "Ne kadar ağır gelirsen gelsin dişini sık ve sabret. Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret" dedi.

14 AĞUSTOS TWİTLERİ

Başbakanlık Uzmanı olarak görev yapan ve FETÖ'ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit adına açılan Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan son tweette dikkati çeken bir tarihe işaret edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feyruz Taşcı 8 yıl önce

Üstad, bu kainat münafığı ve avaneleri hedef şaşırtmaya çalışıyorlar, asıl saldırı planları 25 ağustos.! Son konuşmasını detaylıca dinledim. Orada Furkan suresinin 25. Ayetini okuyor büyük münafık... Ayetin mealine bakılırsa, ne derece korkunç bir plan niyetinde oldukları görülür., Allah fırsat vermesin, ama büyüklerimiz bunu dikkate alıp önlemini almalılar., benim çözdüğüm şifrelerine göre 25 ağustos perşembeyi cumaya bağlayan gece, dış destekli (ingiliz israil incirlik) havadan ağır bombardıman yaparak saldırscaklar niyetinde ve hazırlığındalar.. Allah fırsat vermez inşaAllah, tuzakları ters teper inşaAllah, ama bizim de uyumamamız lazım... Allaha emanet olun...

Avatar
ismail 8 yıl önce

14.08.2016 yı beklemene gerek yok şimdi gelin toplu gelin ecdatlarınızla gelin fetöşü de getirin.S.

Avatar
Rizelli3 8 yıl önce

Allahu teala firsat vermesin..vermezde inşaAllah...firsat bu firsat incirliğide kapatmış oluruz bi bahaneyle

Avatar
Allahım 8 yıl önce

Allahım tüzaklarını başlarına geçir vatanımızı milletimizi devletimizi sen koru onları peişan eyle

Avatar
ubeyt 8 yıl önce

Anlamadıgım şey halen bunlar darbe hapmayı planlıyotsa yüm ordu bunların amk.

Avatar
laz oğlu ömer 8 yıl önce

Fetoşlara sözüm la ipneler nasıl bir hocaya tapdınız hoca detiniz 80 yaşında sakalı yok hoca detiniz bekar 28 yaşında bir orosbu kızı var hoca detiniz ona tapanların karılarını balkasınlan evlenecek diye baskı yaptı hoca detiniz devletine ihanet yaptı la amına koduğumun ipneleri halem daha beşine gitiyorsunuz şimdide karılarınızı satıcak haberiniz olsun

Avatar
Mükremin 8 yıl önce

14 agustos değil istediğiniz zaman gelin sizden korkan sizin gibi olsun
Unutmayın bize yapılacak her darbe girişimi bizi daha güçlü yapar hodri meydan...