Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

FETÖ'nün kamuflajlı emniyet müdürü intihar etti

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı Vatan Caddesi'ne gelen bir tank içerisinde sivil polis ekipleri tarafından üzerinde asker üniformasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

Mithat Aynacı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü detaylı olarak bildiği iddiasıyla ele geçirmek isteyen askerler arasında bulunduğu öne sürüldü.

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı'nın intihar ettiği öğrenildi.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ele geçirmek isteyen askerlere yardımcı olduğu öne sürülen Aynacı, Gezi olayları sırasında güvenlik şube müdürüydü. Aynacı, 1 Kasım 2014'te FETÖ/PDY mensubu olduğu öne sürülerek meslekten ihraç edilmiş, açtığı dava sonucunda mesleğe geri dönmüş ancak kendisine yeni görev verilmemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan acar 8 yıl önce

Nası intahar etti. Ne ile intahar etti. Tutuklu adam nasi intahar etti? Adam gibi asın artık şu herifleri. İntahar etti deyip milletin gazını almayı bırakın. Asin ki bi daha cüret edemesinler. Dünyayada dişimizi göstermiş olalım...

Avatar
Dikkat 8 yıl önce

Muzurli@hotmail.com Emniyetteki fetö mensuplarının hâlâ temizlenmediği gerçeği kanıtlanıyor. Bu şahıs örgütün karakutusu olma ihtimali yüksek bir kişi olabilirdi. Stratejik bilgiler elde edilebilirdi. Önüne geçmek için mensubu olduğu örgüt tarafından infaz edilmiş olabilir. Daha birçok buna benzer olaylarla karşılaşabiliriz.

Avatar
Tornado 8 yıl önce

Bence intihar değil. Otturmek için sağlam dövüp işkence yapıyorlar bünyeleri kaldırmadığı için geberiyorlar. Sonrada dava ile uğraşmamak için intihar süsü veriliyor.

Avatar
Cellat34 8 yıl önce

İntihar süsü verilerek tek tek infaz ediliyorlar

Avatar
mehmet yazar 8 yıl önce

Ceza infaz memurlerından da fetöcüler olduğu biliniyor. Bence onlar veya başkaları tarafından gerçekleştirilmiş intihar süsü verilmiş infazlar...