Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

FETO'nun kardeşi Kutbettin hakim karşısında

Fetullah Gülen'in "Silahlı terör örgütü üyesi" olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan kardeşi Kutbettin Gülen'in yargılanması sürüyor.

FETO'nun kardeşi Kutbettin hakim karşısında

İzmir 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık Kutbettin Gülenve avukatı hazır bulundu.

KİŞİSEL İHTİYAÇLARINI GİDEREMİYORMUŞ

Kutbettin Gülen'in avukatı müvekkilinin sağlık durumunun iyi olmadığını söyledi. "Cezaevinde kişisel ihtiyaçlarını giderecek durumda değil" dedi.

"FETÖ'YU LANETLİYORUM"

Kutbettin Gülen, tutuklu bulunduğu Denizli Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Tüm suçlamaları reddetti, "terör örgütlerini lanetliyorum" dedi. 

"ALTIMA BİLE KAÇIRIYORUM"

Kudbettin Gülen altına yaptığını iddia ederek"Bana ev hapsi verilsin, kelepçe takılsın. Tedavi olmam gerekiyor. Prostatım var. Altıma bile kaçırıyorum. Ciddi şekilde hastayım."dedi.

MAHKEME HEYET RAPORUNU BEKLİYOR

Mahkeme heyeti Gülen'in sağlık durumunu tespiti için heyet raporunun beklenmesine karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.