Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

FETÖ'nün sinsi MHP planı
MHP'de muhaliflerin partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle açtığı davada karar muhaliflerin lehine çıktı. Mahkeme MHP'nin olağanüstü kongreye gitmesine karar verdi. Daha önce kaset operasyonuyla MHP'yi ele geçirmek isteyen FETÖ başarılı olamayınca şimdi de yargı eliyle sinsi oyunlarını devreye soktu.

FETÖ'DEN ÖRGÜT MENSUPLARINA AKŞENER TALİMATI

Bahçeli'ye karşı 4 muhalif adayla kongreye gitmesi beklenen MHP'de seçimin son turunda birleşerek 
'in destekleneceği öne sürüldü. FETÖ'nün montaj üssü olan Süleyman Demirel Üniversitesi'ne yapılan operasyonda üniversitenin arşivinde Gülen'in talimatlarının yazılı olduğu kayıtlar ele geçirilmişti. Gülen, örgüt mensuplarına "Meral Akşener'e sahip çıkın. Kendisini koruyun" talimatı verdiği ortaya çıkmıştı.

MAHKEMENİN KARARINA FETÖ'NÜN TETİKÇİLERİ SEVİNDİ

Ankara 12. Sulh Hukuk
 Mahkemesi'nin MHP'de olağanüstü kurultaya gidilmesi kararına FETÖ'nün tetikçileri sevindi. Başta Can Dündar, Emre Uslu gibi isimlerin yanı sıra Nazlı Ilıcak, Fatih Portakal, Tuncay Opçin ve Ünal Tarık gibi isimler mahkemenin kararı sonrası sevinç çığlıkları attı.










Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 8 yıl önce

Fetö mmeral hanımm iliskisi inamdırıcı görünmmuyoq hatılayın kendileri hakkında ifŞAAda bulunan bir zat ile cirkin bir iftirada bulunnuşlardı
Öfkemiz basiretinizi ve aklımızı yok etnmesin