Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

FETÖ tetikçisi gazeteden skandal yayın!

FETÖ darbe girişiminden bu yana Fetullahçı Terör Örgütü ile birlikte hareket eden Cumhuriyet Gazetesi bu kez 15 Temmuz ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle yine Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef aldı. Diyanet’in onlarca konu başlığının arasından “şehitlik”le ilgili yaptığı yayınlardan rahatsız olan Cumhuriyet’in, 15 Temmuz gibi birçok önemli olayda bu milletin vatanı için genç, çocuk demeden nasıl şehadete koştuğunu görmezden gelerek bugün şehitlik ve şehadet kavramlarından rahatsızlık duyması büyük tepki topladı. Bu programın sadece okullarda değil her platformda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edildiği öğrenildi.

Her fırsatta FETÖ propagandası yapmaktan geri durmaya Cumhuriyet Gazetesi bu kez başta 15 Temmuz ve Kurtuluş Savaşı şehitleri olmak üzere"şehitlikten, şehadet' kavramlarını topluma anlatmasından rahatsız oldu.

ONLARCA BAŞLIK ARASINDAN SADECE ŞEHİTLİK KAVRAMINA TAKILDILAR

Cumhuriyet Gazetesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumu milli ve manevi değerler konusunda doğru bilgilendirilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında belirlediği onlarca konu başlığından "şehitlik, şehadet ve ümmet bilinci" gibi başlıkları haberine taşıyarak bir kez daha İslam'a olan tahammülsüzlüğünü ortaya koydu.

SADECE OKULLARDA DEĞİL HER YAŞ GRUBUNA ANLATILIYOR

Cumhuriyet'in aile, kadın, çocuk, genç ve yaşlı toplumun tüm kesimlerine milli ve manevi değerlerin anlatılması konusunda belirlenen başlıklardan sadece bir kaçını seçerek saldırması tepkiyle karşılandı. Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz gibi birçok önemli olayda bu milletin vatanı için genç, çocuk demeden nasıl şehadete koştuğunu görmezden gelerek bugün şehitlik ve şehadetten rahatsızlık duyulması art niyetli bir davranış olarak değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.