Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

FETÖ tipi Susurluk iddiası!
Paralel yapının hedefindeki Avukat Harun Akdere, Konya-Ankara yolunda şüpheli bir trafik kazası sonucu ciddi şekilde yaralandı. Kaburgaları ve omurgasında kırıklar bulunan Akdere’nin aracına çarpan kamyonun, FETÖ parasını altın ticaretinde akladığı iddiasıyla soruşturma açılan bir şirkete ait olduğu ortaya çıktı.

KAMYONUN TEKERLEKLERİ FIRLADI

Firari Konya eski Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, eski KOM Müdürü Anadolu Atayün, firari Mevlana Üniversitesi Rektörü Bahattin Adam ve Memduh Oğuz’un da sanıkları arasında olduğu Konya paralel yapı soruşturmasında skandal bir gelişme yaşandı. Davanın bir numaralı müştekisi paralel kumpasla batırılan Okyanus Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun’un avukatı Harun Akdere’nin şüpheli bir trafik kazasıyla yaralandığı ortaya çıktı. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; FETÖ’cüler tarafından defalarca hedef gösterilen Akdere, sabah 06.30’da Konya-Ankara karayolunda aracıyla seyir halindeyken kaza yaptı.

Yolun 46. kilometresinde gerçekleşen kazada Akdere’nin kullandığı otomobile, karşı yönden gelen 42 PE 5XX plakalı kamyon çarptı. Sarsıntının etkisiyle kamyonun sol arka iki tekerleğinin yerinden fırlayarak Akdere’nin kullandığı otomobile ön tarafından şiddetli bir şekilde vurdu. Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak takla attı. Selçuk Üniversitesi TIP Fakültesi’ne kaldırılan Akdere’nin kaburgalarında ve sol elinde parçalı kırıklar bulunduğu, omuriliğinin geçtiği kanalı da kapsayan bölgede omurga kırığı bulunduğu ifade edildi.

ŞİRKETİN FETÖ BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

İlk etapta sıradan bir olay gibi görünen kazayla ilgili inceleme skandal bir gerçeği deşifre etti. Kamyondan fırlayan iki tekerleğin bijon ve yuvalarının sağlam olduğu, jantların (kırım olmaksızın!) bijonların aynı zaman diliminde yerinden çıkması sonucu gerçekleştiği ifade tespit edildi. Yapılan incelemede kamyonun paralel yapının mali kolu kapsamında takip altına alınan Bİ… Nakliyat isimli bir şirkete ait olduğu, şirketin Bİ… Kuyumculuk isimli farklı bir iştirakinin FETÖ parasını aklamada kullanıldığı ifade edildi. “FETÖ’nün Susurluğu” olarak yorumlanan kazayla ilgili soruşturma başlatılması üzerine kamyonda detaylı inceleme yapılmasına karar verildiği, otoparka çekilen aracın lastik, jant ve bijonlarının kayıp olduğu tespit edildi. Oysa kaza sonrası çekilen ilk fotoğraflarda aracın jantlarının yerinde olduğu görülüyor. (Yeni Akit Gazetesi)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.