Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara'da düzenlediği darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, gazeteci Selim Atalay'ın örgüte karşı tutumu dikkati çekti. Atalay, uluslararası camiaya darbe girişimi anbean bildirerek, manipülasyonlara engel olmaya çalıştı.

NTV'de 'Dünyanın Köpüğü' adlı programı hazırlayan ve sunan Selim Atalay, darbe girişiminin ardından ABD'deki FETÖ yapılanmasına ilişkin olarak kapsamlı bir dosya hazırladı. Pensilvanya'nın stratejik önemine vurgu yapan ve Gülen'in malikanesini çevreleyen Amerikan askeri üslerine işaret eden Atalay, ABD'deki yapılanmanın detaylarına ışık tuttu.

Söz konusu programın ardından Selim Atalay'ın NTV'de yayınlanan 'Dünyanın Köpüğü' adlı programı sürpriz bir şekilde yayından kaldırıldı.

Program makaslandı
Programın ilk yayınında Atalay'ın hazırladığı dosya, tüm detaylarıyla ekranlara yansıtıldı. Tekrar yayınlanan programda ise Atalay'ın FETÖ'ye ilişkin tespitlerinin büyük bir kısmına yer verilmedi.

NTV Web yayınlamadı
NTV, web üzerinden programın makaslanmış halini yayınladı. Söz konusu yayının tam hali ise sosyal medya üzerinden kısa sürede gündem oldu.

"Zekanızla alay eden medya"
Gazeteci Selim Atalay, resmi Twitter hesabı üzerinden gelişmelere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Atalay, "15 Temmuz'da yeni Türkiye'yi koruyup kurtardınız Buna saygı duymayıp hala size 14 Temmuz hikayesi anlatanları reddedin. Yok edin. Size yalan söyleyen Sizi kandıran Zekanızla alay eden medyayı Yok edin Ben yaparsam Beni de yok edin" ifadelerini kullandı.



"Çok sağlam duracağım"
Sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen destek mesajları için teşekkür eden Selim Atalay, "Arkadaşlar gerçekten mahcup ve şaşkınım. Böyle bir çıkış beklemiyordum. Sizlere layık olmak için bir bu kadar daha çalışmamız gerekiyor. Darbeci alçaklarla vuruşacak Hakkın, hukukun ve sizlerin yanında olacak bir yerde çok sağlam duracağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet ali karakuş 8 yıl önce

böyle kaliteli adamları 24 de A haber de Tv net te görmek isteriz NTv nin sağı solu belli değil. önceden belliydi direk milli iradenin karşısındaydı bugun biraz yumuşadılar okadar. ama herşey ortada

Avatar
Yılmaz 8 yıl önce

videoyo bakarken sayfa otomatik güncelliyor video sonunu göremiyoruz çok can sıkıcı her 50 saniyede reklam kapatıyor