Öne Çıkanlar rusya haber abd terör örgütü ışid

FETÖ’cüler nasıl ihbar edilir? İşte cevabı

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet güçlerine gelen ihbarlar operasyonlara büyük fayda sağlarken vatandaşlar ise FETÖ’cüleri nasıl ihbar edeceği konusunda tereddütler yaşıyor. Özel olarak FETÖ İHBAR HATTI bulunmazken ihbarlar 155 Polis İmdat Hattı’na yapılıyor.

Unutmayın Emniyet’e yapılan her ihbarda ihbar eden kişinin tüm bilgileri saklanır. Görevlilerin sizlere isminizi sormaya hakkı yoktur.

İşte MyGaste.com’un hazırladığı, FETÖ’cüleri kimliğinizi gizli tutarak ihbar etme yolları…

1. 155 POLİS İMDAT HATTI YOLUYLA İHBAR

155, vatandaş ile Polis arasındaki irtibatı sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat hizmet veren, suçun önlenmesi, eğer suç işlenmişse suçlunun bir an önce yakalanması ve vatandaşımızın devam eden mağduriyetinin giderilmesi için kullanılan arayarak veya SMS yoluyla mesaj atarak kullanabileceğiniz sırdaş bir hattır.

Yapılan tüm ihbarların gerçek kabul edildiği 155 POLİS İMDAT HATTI‘nda alınan ihbar sisteme geçilir ve gelen tüm ihbarlar gizlilik derecesiyle kayıt altına alınır ve ihbarı veren vatandaşın kimliği kesinlikle başkaları ile paylaşılmaz. 155 Polis İmdat Hattı’na gerekli tüm bilgilerin verilmesi ve delillendirilmesi işlemin yapılmasında ve suçun kesinleştirilmesinde büyük fayda sağlamaktadır.

2. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN İNTERNET SİTESİNDEKİ İHBAR SAYFASI YOLUYLA İHBAR

Emniyet Genel Müdürlüğü internet sayfasında bulunan 155 POLİS İMDAT sayfasından telefon numaranızı ve e-mail adresinizi vermeden direk olarak ihbarda bulunabilirsiniz.

İhbar sayfasının linki: https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx



 

3. EGM'NİN ANDROİD VEYA IOS UYGULAMALARI YOLUYLA İHBAR

Tüm android ve ios işletim sistemi bulunan telefonlarınızdan uygulamaları yükleyerek gizlilik içerisinde ihbarda bulunabilirsiniz.

IOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/egm/id702817200?mt=8

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.egm.mobil&hl=tr




 

4. 140 TERÖR İHBAR HATTI YOLUYLA İHBAR

Terör örgütü olan FETÖ’yü 140 Terör İhbar Hattı ile de ihbar edebilirsiniz. Terörden arananlar listesi arasında bulunan isimleri ihbar ettiğiniz takdirde ödüllendirileceğinizi unutmayın.

http://www.terorarananlar.pol.tr/Sayfalar/default.aspx

5. SİBER İHBAR HATTI YOLUYLA İHBAR

Sosyal medyada faaliyet gösteren teröristleri ve terör destekçilerini bu yolla ihbar edebilirsiniz. Ekran görüntüsünü ve linkini attığınız takdirde ihbarınız değerlendirilecektir.


Mygaste.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürhan bardak 8 yıl önce

Külliyen yalan benim adımı deşifre ettiler az kaldı ağzıma sçıyorlardı bir jandarma astsubay sayesinde yırtık yoksa poku yerdim. İnanmam.

Avatar
hdnejhehfjje 8 yıl önce

hepsinde bilginizi istiyor anlamadım .

Avatar
bilgi 8 yıl önce

155 hatttı ucundakide fetöcü ise ne olacak

Avatar
gizem aydın 7 yıl önce

ben murat korkmazcan ihbar etcem tam bir fetocudur onu yanımızda cok savunuyo bir akrabasınıda fetonun gizli kağıtlarını yakarken yakalandı kendi polis memuru bursadan

Avatar
gizem aydın 7 yıl önce

bursa emniyetinde görev yapan murat korkmazcan bir fetocudur mal varlığına bakın bir polis memuru olarak çok fazla zaten

Avatar
erdal şen 7 yıl önce

15 temmuzda bi tane alevi çıktımı sokağa:) soruyosunuzya yani fetö hangi mezhep:)

Misafir Avatar
Nöropskiyatr Nurten 7 yıl önce @erdal şen

Beyfendi bilirmisiniz insan beyni varla yok , eğriyle doğru arasında farkı pek ayırmayı sevmez:) Müdahale etmediğiniz sürece olmıyan bişeye bile sonsuza dek inanabilirsiniz:) Diplomam devletten.. Anlayana efendim.. Doçentim ben..

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
yunus güzel 7 yıl önce @erdal şen

paşam, zaten alevi diye bişey yok:) Dinin resmi bi geçerliliği varmı? yok! Öyleyse, dini ben kullanıp dine göre iş yapanlara resmi sonuç gsterirmiyim? gösteririm:) Atatürk buyüzden dinle iş yapmazdı.. Çünkü garanti belgesi, teminatı devlet güvencesinde değil, Allah'a emanet.. Şuan topla tüm alevileri nüfus araştırması yap kökenleri rum rus bulgar ermeni çıkcaktır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
hayatibaba 8 yıl önce

bunlara bakanlar ya fetö piçiyse...isim vermesen ne olur...bulunursun...İNTERNET KAFEDEN yapsan bile..

Avatar
İhbarcı 8 yıl önce

La olm memleketin içine sıçtınız bide akıl mı veriyonuz koynumdaki karı bile feto cu çıktı daha ben ne deyim