Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün ülkenin her alanına sızma girişimlerinden futbol da nasibini aldı. Terör örgütünün lideri Fetullah Gülen'in ortaya çıkan videosu bu projenin çok eski yıllara dayandığını ortaya koyuyor.

İşte detaylar...

NİŞANTAŞISPOR'U SATIN ALDI

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in 1996 yılında, İhsan Kalkavan aracılığı ile İstanbul'da mücadele eden Nişantaşıspor'u satın aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ve futbol alanında aktif olan İhsan Kalkavan da takımın başına geçirildi.

Ayrıca Nişantaşıspor'un bu satın almanın ardından örgüte ait olan Asya Finans ve Işık Koleji tarafından finanse edildiği dönemin haberlerine düştü.





 

ORTAYA ÇIKINCA ANINDA KAÇTILAR

Ancak FETÖ'nün futbola sızma planları erken deşifre oldu. Takımın başarısız futbolu üzerine bir de Fetullah Gülen'in Nişantaşıspor üzerinden futbolu da ele geçirme çabaları ortaya çıkınca başta İhsan Kalkavan olmak üzere tüm FETÖ'cü yöneticiler takımı bırakıp kaçtı.

Hatta Kalkavan bunu, "'Futbola da sızdılar' lafları çıkınca hemen orayı terk ettik" sözleri ile itiraf etmişti.

KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DEMİŞLER!

FETÖ tarafından ele geçirilen Nişantaşıspor o dönemde 3. Lig'de yer alıyordu. Aynı sene 2. Lig'e yükselen takım daha sonra ortada bırakılınca birkaç sene içinde Amatör lige düştü.

FETÖ'nün yönetiminde bulunduğu sıralarda, yönetimin maçları kazanmak için teşvik primi verdiği ve şike yaptığı da ortaya çıkmıştı.

TERÖRİSTBAŞINDAN FUTBOL PROJESİ İTİRAFI

FETÖ'nün lideri, çekilen bir videosunda da projelerini itiraf ediyor. Hatta o dönem Nişantaşıspor'a, başka takımlarda oynayan ve başarılı olan (Hakan Şükür gibi) futbolcuların da transfer edilebileceğini açık açık söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.