Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Fitnenin başı: İngiliz!
Hainler dört koldan Türkiye'ye saldırdı. Güvenlik güçleri Doğu ve Güneydoğu'da kanlı terör örgütünü ortadan kaldırdı. Ancak teröristlerin işbirlikçileri rahat durmadı. Kan lobisi, İngiltere'de ortaya çıktı. İngiltere'nin en büyük sendikası olan Unite the Union, teröristbaşı Abduulah Öcalan için düğmeye bastı. 1.5 milyon üyesi olan sendika, "Freedom Öcalan" (Öcalan'a Özgürlük) kampanyasına imza attı. İşte o hain kampanya, 5 gün önce Avam Kamarası'nda başlatıldı. Kampanyanın açılış konuşmasını Sur'da gözaltına alınıp serbest bırakılan milletvekili Natalie Mc Garry yaptı. Kamaranın tanıdık ziyaretçileri de vardı. Onlardan biri teröristbaşının yeğeni olan HDP Milletvekili Dilek Öcalan'dı. Öcalan'ın yanı sıra "Herkes kaçak elektrik kullansın" diyen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eşbaşkanı Kamuran Yüksek de toplantıydı.

2 HAİN İÇİN İSPANYA'YA MEKTUP YAZDILAR
Ancak "kamara şakası gibi" olan organizasyona en büyük desteği Kraliçe Elizabeth sağladı. Kraliçe'nin Lordlar Kamarası'na bizzat atadığı adamları, PKK'nın elebaşısını bağrına bastı. Lord Rea ile Lord Hylton, Avam Kamarası'ndaki "Öcalan şovunu" yalnız bırakmadı. Dilek Öcalan ile Kamuran Yüksek'in skandal açıklamalarını dinleyip alkışladı. Ancak kanlı örgütün Türkiye'ye yönelik saldırılarını bir kez bile kınamayan Lordlar'ın PKK'ya desteğinin yeni olmadığı anlaşıldı. Lord Rea ile Lord Hylton'ın 2009'da İspanya'da gözaltına alınan PKK'nın sözde Avrupa sorumlularından Remzi Kartal ve Eyüp Doğru için kampanya yaptıkları ortaya çıktı. İngiltere'de aralarında Lord Rea ile Lord Hylton'un da bulunduğu 15 parlamenter, 2 teröristin Türkiye'ye iade edilmemesi için İspanya'ya mektup yazmıştı. Küstah mektupta iki teröristin Türkiye'ye iade edilmesi durumunda işkenceye maruz kalacakları yalanı yazıldı. Bu manzara, İngiltere ile terör örgütü arasındaki bağı bir kez daha kanıtladı.
İngilizler; hain pusular kuran, askere polise saldıran, okul ve hastane yakan kalleşleri kınamadı. Bunun yerine teröristbaşı Öcalan'ı bağrına bastı! Avam Kamarası'nda "Öcalan'a özgürlük" kampanyası başlatıldı. Toplantının açılışını Sur'da yakalanan vekil Natalie Mc Garry yaptı. PKK hayranı vekilin yanında ise teröristbaşının yeğeni HDP'li Dilek Öcalan ile "Herkes kaçak elektrik kullansın" diyen Kamuran Yüksek vardı!
Lordlar Kamarası, Birleşik Krallık parlamentosunun üst kamarasıdır. İngiliz asilzadesi olarak bilinen üyeler, "Lord" unvanını taşır. Lordlar Kamarası içindeki en kalabalık grubu, 617 üye ile Kraliçe tarafından ömür boyu süre ile atanmışlar oluşturur. Lordlar Kamarası, Avam Kamarası'nca kabul edilen tasarıları görüşüp geliştiren, bilgi ve görgüsünden parlamentoyu yararlandıran bir meclistir...
Lord Rea ile Lord Hylton, "Öcalan'a Özgürlük" kampanyasına destek çıktı. Bu 2 ismin terör seviciliği çok eskilere dayanmıştı. Lordlar, 2009 yılında İspanya'dan Türkiye'ye iadesi istenen 2 teröristin imdadına yetişmek için çalışmıştı.(Takvim)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.