Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya

Füsun Demirel: Gerilla annesi olma hayalim bitmedi
"Gerilla annesi olmak istiyorum" dediği için ATV’de yayımlanan Aile İşi dizisinden çıkarılan Füsun Demirel'in imdadına PKK medyası yetişti. 
Can Dündar’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Cumhuriyet gazetesine verdiği skandal röportaj sonrası ATV tarafından kovulan Demirel, PKK'nın bülteni Özgür Gündem'e verdiği röportjada yine skandal ifadelere başvurdu. 
"Sanatçının muhalif bir duruşu olmalı" diyen Demirel, gerilla annesi rolünü oynamak istediği için linç edildiğini ancak hayallerinden vazgeçmediğini ifade etti.

İŞTE O RÖPORTAJDAN DİKKAT ÇEKEN BÖLÜM: 
‘HAYALLERİMİ PAYLAŞAMAYACAK MIYIM?’
Gerçek sanatçının muhalif bir duruşunun olması gerektiğini belirten Füsun Demirel, sanatçının halkın yanında yer alması gerektiğine vurgu yaparak kurulu sistemle sanatın var olabileceğine inanmadıklarını söyledi.
Demirel 30 yıl önceki çocukluk hayalinden söz ettiği için hakkında linç kampanyası başlatıldığına değinerek, “Bir gerilla kızı oynamak istiyordum. Resmen yerin altına gömmeye çalıştılar beni. Bu nasıl bir zihniyet? Belki işimden oldum ama ona rağmen hala büyük bir sabırla insanlara, anlatmaya çalıştığım şey, bir oyuncunun her şeyi oynama hayali vardır. Ben hayallerimi paylaşamayacak mıyım?” dedi.



yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin çarktan 8 yıl önce

İyi işte paylaşmışsın hayalini bedelini ödüyorsun daha ne istiyorsun ki