Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Genelkurmay'dan nikah töreni açıklaması
TSK, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahına katılmasıyla ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve komuta heyetinin, 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 13:00’te; Çukurca’da hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin Ankara Kocatepe Camiinde düzenlenen cenaze törenlerine katıldığı hatırlatıldı.

"DEVLET PROTOKOLÜ ÇERÇEVESİNDE NİKAHA KATILDILAR"
Devamında aynı komuta heyetinin, aynı gün saat 15:00’te, İstanbul’da düzenlenen nikah törenine, devlet protokolü çerçevesinde katıldığı belirtildi.


(Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar soldan ikinci)


"İNSANİ VE VİCDANİ OLMAKTAN UZAK TEPKİLER"
Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada Hulusi Akar'ın nikah törenine katılmasına ilişkin gelen eleştirilere yönelik "Bu kapsamda, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar; insani ve vicdani olmaktan uzaktır" denildi.
Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

"AYRIŞTIRICI DİL KULLANILMAMALI"
"Terörle Mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde, eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.