Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

'Gerilla annesi' olmak isteyen Füsun hedef göstermeye başladı!
"Gerilla annesi olmak istiyorum" dediği için ATV’de yayımlanan Aile İşi dizisinden çıkarılan Füsun Demirel, eski dizisini hedef gösterdi.

Can Dündar’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Cumhuriyet gazetesine verdiği skandal röportaj sonrası ATV tarafından kovulan Demirel, Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter hesabından eski dizisine yönelik kara propaganda yürütüyor.





Bir avuç hayranı bulunan Demirel, Aile İşi dizisine yönelik eleştirel paylaşımları RT’leyerek tepkilerin odağında yer almaya devam ediyor.

İşte o çirkin paylaşımlar:





yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sivaslı 8 yıl önce

terör ve destekcilere lanet olsun ........

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

O tepki yerine başka bir şey istemişte biz anlıyamamışız türk milleti komplo bir gösterin şu garıya

Avatar
Emoş 8 yıl önce

Bu kadının duruşu düşüncesi hep bu idi zaten.millet yeni öğreniyor.çok cahiliz.o türk milletinin üstünden görürdü götüreceği mali serveti zaten.şimdi ötüyor rahat rahat.Bu da dayamistir sırtını biryerlere.akepe simaetti hkrtlatti meclise soktu sınırda davullarla karşıladı bu ve bunun gibileri.biz de uyuyoruz. Şartlı refleks deneyi başarı ile uygulandı üzerimizde 14 yılda.