Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

Geriye sadece annem kaldı!

Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes'in çarptığı otomobilde babası Ayhan Özçelik ile kız kardeşi Zeynep Özçelik'i kaybeden 23 yaşındaki Ahmet Mert Özçelik, SABAH'a konuştu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam savaşı veren annesi Nilgün Özçelik'in başından bir an olsun ayrılmayan Özçelik, "Babamın bana bu hayattaki tek emaneti annem. Kazaya neden olanlar en ağır cezaya çarptırılsın" dedi. İstanbul Kartal'da yaşayan ve Tuzla Kadastro Müdürlüğü'nden emekli olan iki çocuk babası Ayhan Özçelik (59), kızı Zeynep (16) ve eşi Nilgün Özçelik (51) ile birlikte Bodrum'daki kadastro emeklilerinin gecesine katılmak üzere 22 Eylül Cuma akşamı otomobille yola çıktı.

ÇEKİCİNİN DİKKATİ AYDINLATTI




İzmir-Aydın otoyolunun Torbalı kavşağına geldiklerinde 34 NT 5005 plakalı araç, Özçelik'in kullandığı araca arkadan çarptı. Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep takla atan araçta can verdi, anne Nilgün Özçelik ise ağır yaralandı. Olay yerine ilk gidenlerden biri olan ve kaza yapan araçları otoparka getiren çekicinin sürücüsü Serdar Durna, kazaya neden olan aracı Emrah Serbes'in kullandığını ve alkollü olduğu için kazayı arkadaşının üstlenmiş olabileceğini söyleyince kamera kayıtlarını inceleyen savcılık kazaya neden olan araçtaki şoför koltuğu ve hava yastığı üzerindeki kan örneklerini, Kenan Doğru ve Emrah Serbes'ten alınan örneklerle Adli Tıp'a gönderdi. Bu gelişmeler üzerine gerçeğin ortaya çıkacağını anlayan Emrah Serbes de suçunu hafifletmek için itiraf mektubu yazarak 28 Eylül'de Twitter'dan yayımladı. Serbes tutuklanırken onun yerine Buca Cezaevi'nde yatan Kenan Doğru tahliye edildi.

ACISINI DAHİ YAŞAYAMADAN...
İstanbul'da bir emlak şirketinde çalışan 23 yaşındaki Ahmet Mert Özçelik, kazayı duyar duymaz apar topar İzmir'e gitti. Talihsiz genç, babası ve kız kardeşini memleketleri Manisa'nın Soma ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verdi. Ahmet Mert Özçelik, acısını dahi tam yaşayamadan İzmir'e, hastanede yaşam savaşı veren annesinin yanına geldi.

HEP BAŞ UCUNDA



Ahmet Mert Özçelik, 9 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Özçelik'in başından bir an olsun ayrılmıyor. Özçelik sürekli dua ettiğini belirterek şunları söyledi: "O kazadan geriye bir tek annem kaldı. Babamın bana bu hayattaki tek emaneti annem. Ben de ona sahip çıkmak istiyorum. Hastanede annem için dua ediyorum. Acım çok büyük. Kazaya neden olanlar en ağır cezaya çarptırılsın. Avuktlarımız ve ben olayın takipçisiyiz. Herkesin annem için dua etmesini istiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.