Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Gezi olaylarının sponsoru olarak bilinen Soros Türkiye'de

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabında yaptığı açıklamada 'Gezi olaylarının arkasında Soros'un olduğunu' ifade ederek "Soros'un şu günlerde Türkiye'ye gelmesi tesadüf olamaz. Yeni Gezi organizesi için gelmiş olması en muhtemel ihtimal." dedi.

Gökçek, ayrıca Soros'un Türkiye seyahatinde kimlerle görüştüğünün önemli olduğuna dikkat çekti.

TÜRKİYE GENELİNDE SOKAK ÇAĞRILARI


16 Nisan gecesi referandum sonuçlarının meşru olmadığını iddia eden çok sayıda 'hayırcı' özellikle İstanbul'un Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde sokağa dökülerek slogan atmıştı.

Gezi olaylarının sponsoru olarak bilinen Soros Türkiye'de

Bu kişiler şimdilerde sosyal medya üzerinden ülke geneline yayılan sözde protesto gösterileri organize etmeye başladı.

GEZİ'YE DESTEK VERDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Soros daha önce Gezi olayları sırasında sokağa çıkanlara hukuki ve tıbbi destek sağladığını itiraf etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
billysnet 7 yıl önce

Sıktır git ülkene. orospunun çocuğu git ülkeni karıştır sen PİÇ!

Avatar
Vedat Karataş 7 yıl önce

Sayın Melih Gökçek madem bu sarosmu sirosmu her ne boksa türkiyeye gelip gezi olaylarına destek verip ülkede kaos ortamı yapmışsa ki yapmış ki neden hala güzel ülkeme sokuluyor neden bu şerefsizler güzel ülkeme adım atıyorlar almayın kardeşim içimizdeki hain oğlu hainler yetmiyor bide bunlarlamı uğraşalım bizim istihbarat birimlerimiz nerde bunu açıklayarak bizim bütün güvenlik güçlerinin ve İstihbarat birimlerinin işe yaramaz olduğunu ima ediyor bir acziyeti ifade ediyorsunuz...

Avatar
Gökhan 7 yıl önce

Beyler o soros dediğiniz adam dünyanın en 3 zenginlerinden biridir, o soros dediğiniz adam ingiltere para birimini 1 gecede alıp satıp sistemiyle çökerten adamdır. Küçük bir adam değil bu, buna şuan güç gösteremezken adama düşman olmak olmaz. Kendimizi ilk önce bi toparlayalım ve köprüyü geçince adamın haddinide bildiririz inşa Allah.

Avatar
Muro 7 yıl önce

Madem gezide destek verdiği biliniyor bu adinin niye ülkeye sokuluyor o zaman bende bunu anlamıyorum