Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde, "15 Temmuz Darbe Girişiminden Sonra Türkiye" konulu oturum yapılmış ve oturuma FETÖCÜ akademisyen  Ahmet Sait Yayla da katılmıştı..

ŞAFAK YAYLA İLE KUZEN ÇIKTI


(Ahmet Sait Yayla)

Temsilciler Meclisi'nde darbenin arkasında Erdoğan'ın olduğu yalanını ortaya atan bir dönem Harran Üniversitesi'nde akademisyenlik yapmış FETÖ'cü Ahmet Sait Yayla'nın akrabalık bağı şok etti..


(Şafak Yayla)


(Savcı Selim Kiraz)

Günün Manşeti Programının moderatörü Ersoy Dede FETÖ tetikçisi Ahmet Sait Yayla ile Savcı Selim Kiraz'ı şehit eden Şafak Yayla'nın kuzen olduğunu açıkladı. ABD'ye kaçan Ahmet Said Yayla'nın FETÖ ile DHKP-C örgütü arasındaki bağı kurduğunu söyleyen Dede, FETÖ'cü polislerin Gezi Parkı olayları sırasında hükümeti zor durumda bırakmak için alevileri kasıtlı olarak öldürdüğünü, Savcı Selim Kiraz'ın da bu gerçeği kanıtlamaya çok yaklaştığı için bir FETÖ komplosuyla şehit edildiğini belirtti...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.