Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. 

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Melih Gökçek, Gülen'in iade edilmesine ilişkin sözlerinin hemen ardından Gülen'in Ankara yapılanmasına ilişkin, özel bir arazi tahsis etmediğini belirterek, Bülent Arınç'a şahsi olarak kırgın olduğunu belirtti. Ahmet Davutoğlu'nun kendisini çağırarak bulunduğu ricanın ardından parti ve dava için dava açmaktan vazgeçtiğini fakat kendi içerisinde konuyu kapatmadığını söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara meydanlarındaki demokrasi mitinglerine davet eden Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun katılması durumunda kendisinin bizzat Kılıçdaroğlu'nu anons edeceğini belirtti. 

Gökçek Hakan Çelik'in, Fethullah Gülen'in kitleler üzerindeki etkisini nasıl sağladığını ilişkin sorusu üzerine, bu etki ve yetkiyi 'üçharfliler' ile yapıldığını belirtti. 

Gökçek 'haşhaşi tanımının da buradan geldiğini belirterek, “Size çok komik gelecek ama bunu enterasan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor. Bakın etrafımızda birçok insanın belli konularda esir alındığı aşikardır. Böyle bir kabiliyeti var. Haşhaşiler denmesinin nedeni bu. İnsanlar büyüleniyor ve esir alınıyor. Bana da getirdiler verdiler bir dönemde. Onun (Fethullah Gülen) böyle ufak altın şeyi var. Altın değil de değerli bir metali var ondan dağıtırlar. Derler ki ‘bu üzerinde olduğu takdirde sen her şeyden korunursun.’ Bir de cevşeni var. içinde de belli bir takım formüller vardır. Bunlarla insanları etkileyip esir alıyor” dedi.

 

“CANLI ÖRNEKLERİNİ YAŞADIK”

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü; “Canlı olarak buna benzer olaylarla karşılaştım. Çok yakınımdaki bir ismin üç harflilerle ne hale getirildiğini, ölecek hale getirildiği biliyorum. Arkasından bunu bir takım da bozanlar vardır.  Ondan sonra nasıl büyü yapıldığı esir alındığı ortaya çıktı. Nasıl bozulacağı söylendi. Bir kuyunun içinden bıçak çıktı o alınıp denize atıldı ve kadıncağız düzeldi. Bunu yaşadık.”

Melih Gökçek, Hakan Çelik’in ‘Madem öyle neden başarıya ulaşamadı” sorusuna ise “Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah’ın kudretine kadar yapıyor. ” yorumunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Beşir Çiçek 8 yıl önce

Onun cinleri varsa bizimde Ezanının,Ayetle karsilik,zilzal süremiz,İhlas süremiz,Felak süremiz ve Nas süremiz var. Tüm müslümanların hergün sabah akşam 3 er defa okumaları halinde bakın bakalım fetö ve onun cinleri bi halt edebiliyorlarmı....

Misafir Avatar
m 8 yıl önce @Mehmet Beşir Çiçek

O cevsenin icinde Dinleme cihazi oLmasin sakin?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Aynen bizim Felakve Nas sureleriniz darmadağın eder onları Allahın izniyle..

Avatar
Adem Soylu 8 yıl önce

Cinler mosadın yani şerefsiz siyonistlerin, fetoş da siyonistlerin köpeği