Öne Çıkanlar suriye türkiye türk teknik direktör terör örgütü

Gülen'den alçak talimat: Ellerini arkadan bağlayın

FETÖ'nün darbe girişimi öncesinde Pensilvanya'da yapılan toplantıda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in darbecilere verdiği talimatlar ortaya çıkmaya başladı. Gülen'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili olarak, "Canlı yakalayın, elleri arkadan bağlı, diz çökmüş fotoğrafını çekin" talimatı verdiği öğrenildi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Pensilvanya'da yapılan toplantıda Fetullah Gülen'in darbecilere verdiği talimatlar ortaya çıkmaya başladı.

Gülen, Türkiye imamı aracılığı ile verdiği talimatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağ yakalanmasını istedi. Yakalandıktan sonra ellerinin arkadan kelepçelenmesi ve diz çöktürülerek fotoğrafının çekilmesi talimatını veren Gülen'in, Erdoğan'ın bu durumdayken kendisiyle konuşturulmasını ve bu görüntülerin de kaydedilmesi istediği ifade edildi.

Saddam benzetmesi

Aydınlık'ın haberine göre, Fetullah Gülen'in Erdoğan'la ilgili talimatının CIA'nın "itibarsızlaştırma" taktiklerini andırdığını kaydeden güvenlik kaynakları, Irak'ta ABD askerlerinin Saddam Hüseyin'in yakalanmasını dünyaya duyurdukları fotoğraflara dikkat çekti. Saddam'ın pecmurde, saç sakal birbirine karışmış yeraltında deliklerde sürünen bir fotoğrafının dünya medyasına servis edildiğini vurgulayan güvenlik kaynakları, Gülen'in de aynı taktiği Cumhurbaşkanı Erdoğan için uygulamayı planladığı, ancak başaramadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alihan Ayyıldız 7 yıl önce

Ulan Fetö senin ölümün kolay olmayacak.

Avatar
Hasan feto basan 7 yıl önce

Feto maldan anlıyor zençi delikanlı da senin arkadaşlarını durup sana diz çöktürmüştü