Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Yıl 1967, Emekli Yarbay A.K., o zaman 27 yaşında üsteğmendi! Kestanepazarı’nda bir adamın kendini Mesih ilan ettiğini öğrendi. Gitti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen adlı bu imamı dövüp hastanelik etti. 

Emekli Yarbay A.K. o gün yaşananları aHaber’deki Yaz-Boz programında anlattı.

"Gülen, İzmir Kestanepazarı Camii'nde kendini Mesih ilan etti. Bunu öğrenen bir arkadaşım, Gülen'e yumruk atıp kaçtı. Ben de onu odaya kilitledim. Öğrencileri üzerime saldırdı.
Askeri inzibat çağırmak istedim. Ama Gülen, "Polis çağır" dedi. O arada yine kargaşa oldu, bana saldırdılar. Karambolde Gülen'e 7-8 yumruk attım! Tekme-tokat dövdüm.

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Üzerindeki kıyafetler parçalandı. Afalladı! Ne yapacağını şaşırdı! Korkaktı! Ama o zamanlar bile askeri misafirleri oluyordu. Çok sayıda rütbeli kişi, sık sık ziyaretine geliyordu... 

Bu olaydan dolayı asla pişman değilim. 15 Temmuz gecesi bu millete, bu vatana yaşattıklarını gördükten sonra yine olsa, yine yaparım! Hatta daha fazlasını yaparım...."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.