Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Hadise'nin kıyafeti olay oldu!
Azerbaycanlılar, Hadise'nin dün TV8'de yayınlanan "O Ses Çocuklar" programında tercih ettiği kırmızı, mavi ve turuncu üç eşit genişlikli yatay şeritten oluşan elbisesini Ermenistan bayrağına benzeterek tepki gösterdi.

Azerbaycan basınında yer alan haberde şarkıcı Hadise'nin TV8'de yayınlanan O Ses Çocuklar programında giydiği kıyafete dikkat çekildi.

HADİSE'NİN YARIŞMACISI AZERBAYCANLI, KIYAFETİ ERMENİ

Hadise'nin kıyafetinde Ermeni bayrağını hatırlatan şeritler yer aldığı ifade edilirken, aynı sahneyi paylaştığı çocuğun ise Azerbaycanlı olmasının kafaları karıştırdığı yazıldı.

HADİSE AZERBAYCANLILARI İLK DEFA KIZDIRMIYOR!

Bir dönem Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise'nin Türk-Ermeni sınırının açılmasına ilişkin yaptığı açıklamaların Azerbaycan'da şok yaratmış, Azerbaycanlılar şarkıcıyı boykot etmişti. 

"BARIŞ MELEĞİ OLMAK İSTİYORUM"

Hadise ayrıca Türk - Ermeni yakınlaşmasını destekleyerek Ankara - Erivan arasındabarış meleği olmak istediğini belirtmişti. 

ERMENİ ŞARKICILARLA ARKADAŞ!

Aynı zamanda bir dönem Eurovision'da Ermenileri temsil eden Inga ve Anuş kardeşlerle dost olduğunu ifade eden Hadise Türk-Ermeni milli maçı öncesinde birlikte konser vermek istediklerini kaydetmiş ancak Ermeni tarafı böyle konserin gerçekleşmeyeceğini açıklamıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 8 yıl önce

hadise ...yeterikadar biz erkeklerin gözünü doyur du ,,belimiz daha da kuvvetlendi ,,, bundan sonra artık çöplük

Avatar
kursat 8 yıl önce

zaten ermeni k*rt hepsi bi mal peygamber efendimiz buyurdu ki ermenileri k*rtleri gebertmek farzdir

Avatar
kursat 8 yıl önce

butun hainler akp de chp de hdp de

Avatar
Kaan 8 yıl önce

Azerbaycanlı kardeşlerimlz sıkıntı içindeyken bizde acun sayedinde para kazandırıyoruz bu ermeni sevicilere...

Avatar
egenç 8 yıl önce

Hadisenin kafası basmaz da kıyafeti yapana sormak lazım.