Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Hadsiz Suudi siyaset analistinden küstah sözler!

Son dönemde yaşanan Arap tartışmaları ile Osmanlı ve Türk tarihi lekelenmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz hafta BAE Dışişleri Bakanı Osmanlı'nın Medine'deki ordu komutanı olan Fahrettin Paşa'ya ilişkin küstah sözleri eleştiri konusu olurken, bu sözlere Suudi Arabistanlı bir siyasi analist sahip çıktı.

"OSMANLI SÖMÜRGECİYDİ"

Suudi Arabistan'da bir televizyon kanalında canlı yayına yapılan tartışma programı, amacını aştı.

Programda Orta Doğu'nun gidişatına konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlatırken bu sözlere Suudi bir siyasi analist sahip çıktı.

"Osmanlı sömürgeciydi" diyen Amid El-Şehri, Osmanlı'nın hilafet devleti olmadığı, bölgede yaşananların sebebinin yine Osmanlı olduğunu iddia etti.

"TERÖR EYLEMLERİNİ ORGANİZE ETTİLER"

Osmanlı yönetimindeki Arap topraklarında büyük felaket zincirlerinin yaşandığını iddia eden El Şehri, "Fahrettin Paşa, Araplara karşı terör eylemlerini organize eden kişilerin başında geliyor." sözleriyle küstahlığını bir derece daha ileri taşıdı.

BAE BAKANINA SAHİP ÇIKTI

Siyasi analist olarak ekrana çıkartılan ve yaptığı, Suud yönetimini güzellemekten başka bir şey olmayan El Şehri, "büyük bir ustalıkla" yaptığı analizlerini BAE Bakanı üzerinden sürdürdü.

BAE Bakanı Abdullah Bin Zayed'in Fahrettin Paşa'ya ilişkin paylaşımını hatırlatan El Şehri, BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımında herhangi bir şey olmadığını, bu kadar ses getirmesinin tek sebebinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işine gelmemesi olduğunu beyan etti.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Canlı olarak yayınlanan programın bu kısmı sosyal medyada da büyük tepki çekti. Özellikle bir Arap kullanıcıların bir kısmı bu açıklamaları skandal olarak yorumlarken, Fahrettin Paşa ve Türkiye üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamaları eleştirdi.

Geçtiğimiz hafta BAE Dışişleri Bakanı Medine Orduları Komutanı Fahrettin Paşa'ya ilişkin küstah bir Twitter paylaşımında bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xx 6 yıl önce

siz o petrölünüze çok güveniyorsunuz ama oda birgün biter kuyruğunu kıstıran köpekler gibi gene biz osmanlı torunları olan türklerden yardım istersiniz..bundan emin olunki yahudiler sizlerden daha mert bari düşman olduklarını açık açık söylüyorlar..ama sizler önümüzden iyi olup arkamızdan kuyumuzu kazarsınız...sizler müslüman kardeşi değilsiniz..islamiyet size indi biz sonradan inandık ama sizden daha çok islaman bağlıyız..türkler kadar merhametli olsanız müslüman olan hiç bir mahsumun kanı akmaz..vay sizi halinize öldüğünüz zaman nasıl hesap vericeksinizi

Avatar
xx 6 yıl önce

sizler tayyip erdoğanın saçının teli olamassınız ..o adamın dibi..sizin gibi dönek deyil...

Avatar
BEDİRHAN BEDİR 6 yıl önce

ha bu suudlar lavrensin piçleri herhalde ??