Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Hainler askeri araca saldırdı! Şehit ve yaralı var mı? Flaş son dakika gelişmesi

PKK hain saldırısını bu kez Silopi’de gerçekleştirdi. Zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen mayının patlatıldı. Zamanlama hatası yapan teröristler bu kez istediklerini kavuşamadıç. Hain saldırıda ölen olmadı. Ancak patlamanın hemen ardından yaşanan çatışmada 22 yaşındaki asker kurşunla yaralandı. (Flaş son dakika gelişmesi - 28.10.2015)

Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, ardından güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 22 yaşındaki Hasan Yılmaz kurşunla yaralandı.



Silopi’de dün gece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı polis aracı 3'üncü Cadde üzerinde devriye görevi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanan bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi.




Patlamanın zırhlı aracın geçişinden hemen sonra meydana gelmesi nedeniyle, şans eseri ölen ve yaralan olmadı. Patlamanın ardından polis ile teröristler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Hasan Yılmaz, yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi ilk müdahalesi yapılan Yılmaz, daha sonra Mardin'e sevk edildi. Yaralanan Yılmaz ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Silopi'de gece polise yönelik bombalı saldırının detayları sabah saatlerinde ortaya çıktı. Şiddetli patlamada caddede büyük bir çukur oluşurken, çevredeki ev ve işyerlerinde hasar meydana geldi. Esnaf ve vatandaşlar hasar gören ev ve işyerlerini bugün temizlemeye başladı. Belediye ekipleri de temizlik yapan esnafa destek oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.