Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Hainlerin üzerinden saldırı planı çıktı!

 Teröristlerin, üzerlerinde yapılan aramada, 10 gün boyunca polis lojmanlarını gözetleyerek, polisleri takip ettikleri ve durdukları, yemek yedikleri yerleri bile not aldıkları belirlendi.

Öldürülen 2 teröristin üzerinden asker ve polise pusu için tuttukları notlarda, servis saatleri, güzergâhı, çelik yelek giyip giymedikleri bilgileri dikkat çekti.




POLİS VE ASKERLERİ ARAŞTIRDILAR!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde önceki gün öldürülen teröristlerin üzerinden çıkanlar büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü ortaya koydu. Bağlar ilçesinin Şehitlik semtinde çıkan çatışmada iki terörist ölü olarak ele geçirilmişti. Üzerlerinden çıkan belgelerde teröristlerin, polis ve askeri personeli adım adım takip ettiğini, servis araçlarının ne zaman ve nereden geçeceğine kadar birçok bilgi topladığını ortaya koydu. Polis ve askeri personelin oturduğu evin kapı numarasına kadar araştıran ve isim listesi oluşturan teröristlerin ayrıca Yunus ekibindeki iki polis memurunu da takip altına aldığı belirlendi. Belgede “Sanat Sokağı civarı, Yeditepe yemek fabrikası. Öğlen 12-1 arası bir yunus ekibi iki polis yemek yiyor. Yediği sırada çelik yelek yok. Karşısında polis lojmanları var kulübede bir polis bir bekçi bulunuyor” ifadeleri kan dondurdu.

Diğer bir belgede ise ‘Gevran caddesinde askerlik şubesi karşısında lojmanlar var. Hafta içi her zaman 7.20’de lojmandan servis çıkıyor. Polis okuluna gidiyor. 7.35’te Seyrantepe ışıklarına varıyor. 15 Dakika sonra özel hareket servisi geçiyor” şeklindeki bilgiler yer alıyor.

Öte yandan teröristlerin üzerinden silahların ve mermilerin yanı sıra onlarca 200 liralık banknotların çıkması çatışma ortamında bu kadar parayı nereden buldukları sorusunu akıllara getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.