Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Hakan Şükür'den ibretlik itiraf: Neydik ne olduk

Ayyıldız Team, ünlü komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabını hackleyince ibretlik bir gerçek gün yüzüne çıktı.

Enes Kanter'in yanı sıra Hakan Şükür'le de DM'den (direk mesaj) yazıştığı görülen Atalay Demirci, "bana yardım etmiyorlar" diyen Hakan Şükür'ü teselli ediyor.

Mesajlarda Hakan Şükür'ün "kullan at, benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Ev, araba, avukat... Boyuna masraf. Kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm. Bizimle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldım" ifadeleri dikkat çekti.

Şükür'ün "ona da gittim" dediği şahsın kim olduğu ise merak konusu.

İŞTE HAKAN ŞÜKÜR'LE ATALAY DEMİRCİ'NİN O YAZIŞMASI:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil İbrahim Ayvaz 8 yıl önce

Ne Ekersen onu Biçeceksin. Daha çok iyi Günleriniz,hani çok Akkullıydınız ne oldu Havanızdan geçilmiyordu,sizleri Allah'ın İzniylen SÜRÜNÜRKEN göreceğiz. İnşAllah Asılırsınızda bizler Görürüz. Son Pişmanlık fayda etmez.Bir İnsan Türkiye'den Başka bir Ülkeye kaçıyorsa o İnsan Suçluluğunu Tasdikliyor demek. Vatanını seven Her halükarda Vatanında Ölmeyi yeyler

Avatar
İsmail 8 yıl önce

Bunun millet vekilliği maaşınida el konulsun

Avatar
Allah var gam yok 8 yıl önce

yalan kendini afederlermi diye oyun içinde devlet maaşınıda kessin bu hain.........

Avatar
Yalçın blt 8 yıl önce

ALLAH c.c insanı hem aziz eyler hemde zelil eyler siz hal ve halinize şükretmediniz azgınlık yaptınız sonrada zelil duruma düştünüz bu sadece bu dünyadaki haliniz peki sonrası ne olacak perişan olup gideceksiniz çünkü Peygamber'imiz buyuruyorki insanların yolunu kesen zarar veren eşkiyaların cenaze namazını kılmayınız diyor ve öylede oldu sonunuz harap..geberin gidin pislik eşkiyalar

Avatar
61 8 yıl önce

Namussuz süründürsun seni rabbim

Avatar
Okay 8 yıl önce

Bu o.çocuklari kendilerini ne saniyorlar.Sanki kendileri Allah tarafindan kutsanmislar kurtarici olarak dunyaya gelmisler. Insanlara anlatmislar da kimse bunlari anlamamis. Pic Hakan Sukur siz satilmis kopeksiniz amk.

Avatar
necdet portakal 8 yıl önce

neymiş nolmuşmuş dur bakalım daha ne olacağın var şerefsiz torinolu

Avatar
Okay 8 yıl önce

Celep