Öne Çıkanlar geçmişin hayaletleri samsun haberleri homeland dizisi IŞİD boykot mehmet eray

Hakkari karıştı: Çok sayıda gözaltı!
Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde yapılan operasyonlar sırasında bir binanın Bodrum katında ölenler arasında bulunduğu belirtilen Şahin’in cenazesi, Sabah saatlerinde Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cenaze, HDP Hakkari Milletvekili ve DTK Eş Genel Başkanı Selma Irmak ve HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık tarafından da morgdan alındı.

ÖNCE UYARI, SONRA MÜDAHALE

Cenazenin konvoy halinde götürülmesine izin vermeyen polis ekipleri, ayrıca hiçbir pankart ve sloganın atılmaması yönünde ise kalabalığı uyardı. Ancak konvoyun Hakkari Emniyet Müdürlüğü önünde geçişi sırada HDP anons aracının üzerinde bulunanların pankart açıp slogan atmaları üzerine polis müdahale etti.

Ardından cenaze konvoyu ilerleyişini sürdürürken, Keklikpınar Mahallesi yakınlarında konvoya ikinci defa gaz bombası ile müdahale edildi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Bu sırada çok sayıda kişi gözaltına alınırken, 80 yaşındaki bir kadın ise gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Cenaze Sümbül Mahallesi'nde HDP milletvekillerinin katılımı ile toprağa veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 8 yıl önce

O Vekilin cenesini g3 dipcigiyle kiracaksin Devletten Maas al terörist censzesine git