Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Halk TV'de büyük skandal!

Halk TV'de yayınlanan haber programında Zeytin Dalı Harekatı hakkında kara propaganda yapıldı. CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'de Afrin harekatı ile ilgili skandal bir ifade kullanıldı. 'Milli Eğitimden talimat' başlığı ile verilen haberde Türkiye'nin Afrin harekatı 'saldırı' olarak nitelendirildi.

Afrin harekatına saldırı dediler

Afrin şehitleri için okunacak Fetih Sureleri ile ilgili olumsuz algı oluşturmaya çalışan televizyon kanalı, Türkiye'nin yürüttüğü terörle mücadeleyi 'saldırı' olarak izleyenlere sundu. Halk TV'de daha önce de benzer yayınlara imza atılmıştı. Halk Arenası programında millete ve devletin temsil makamı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler edilmişti.

Halk TV'de yayınlanan bir programda terör örgütünün başlattığı kara propagandaya destek niteliğinde sözler sarf edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.