Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Havaalanında patlama ve çatışma!
Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde silah sesleri ve bir patlama sesinin duyuldu. Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi.
Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar CIP gidiş teminalinde meydana gelen terör saldırısında yetkililer 3 ayrı canlı bomba ihtimali üzerinde duruyor.
İlk belirlemelere göre iki terör örgütü üyesi, Emniyet güçlerinin kendilerinden şüphelenmesinin ardından üstlerinde bulunan 4 el bombasını X-ray cihazlarına doğru attı ve 4 ayrı patlama üst üste meydana geldi. Sonrasında polisler ateş açtı ve çatışma yaşandı. Öte yandan Bekir Bozdağ "1 terörist etrafa ateş açtı ve ardından kendini patlattı. İlk belirlemelere 10 şehidimiz var." dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
İlk belirlemelere göre Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 23 ambulansın olay yerinde yaralılara müdahale etti.

ATATÜRK HAVALİMANI'NA ÇIKAN TÜM YOLLAR KAPATILDI
Polis telsizinden geçen bilgilere göre, havalimanına çıkan bütün yollar kapatıldı. Havalimanı da sivil araç giriş ve çıkışına kapatılırken, itfaiye ve ambulansların geçişine izin veriliyor. İçeride halen yolcular var. Polis ekipleri havalimanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ: İLK ÖNCE SİLAH SESLERİ DUYULDU
İlk belirlemelere göre, ilk önce peş peşe silah sesleri duyuldu. Ardından bombalar art arda patlatıldı. Bakırköy Devlet Hastanesi'nin acil servisine giden yaralı sayısının 60'ı geçtiği açıklandı. 

BAŞBAKAN YILDIRIM VE İÇİŞLERİ BAKANI ALA, OLAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI
Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'i telefonla arayarak bilgi aldı. Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi.







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.