Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Haydar Baş'tan iddialı açıklamalar!
 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş partisinin İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına katıldı. Rusçu olduğu eleştirisine yanıt veren Haydar Baş, “O halde şimdi soruyorum, Ruslar mı Haydar Hoca’cı oldu, Haydar Hoca mı Rusçu oldu?” dedi.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Yeni Mesaj gazetesinde yer alan açıklamalarında “Rusçu oldu” eleştirisine cevap vererek şunları söyledi:

"Rus bilim adamları 'Haydar hoca dünyada bir tanedir' diyor. Bana Rusçu diyenlerin asıl hazmedemedikleri bu. Rusya Bilimler Akademisi’nden Prof. Dr. Viktor Volkonski, 'Rusya’da hiç bir zaman din ile devlet barışık olmadı ama Haydar Baş’ın sistemi (Milli Ekonomi Modeli) bunları barıştırıyor. Bizim bir ve beraber olmamız için de bu sisteme ihtiyacımız var' diyor. Gerçekten de gerek halk tabakasından, gerek ise siyasiler ve ilim adamları kadrolarından yüzler, binler, on binler Müslüman oluyor. Şimdi arkadaşlar ben onlardan bir şey almadım. Haydar Hoca sen Rusya'dan şu görüşü aldın getirdin bize öğretiyorsun dediğiniz bir görüşüm var mı? Yok! Tam tersi. Benim onlara söyleyip hayata geçirdikleri görüşler, projeler var mı? Var. Onlar benim Milli Ekonomi Modeli'mi uyguluyor. O halde şimdi soruyorum, Ruslar mı Haydar Hoca’cı oldu, Haydar Hoca mı Rusçu oldu?"

İşte o gazete;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.