Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Ali Bayramoğlu "hayır" oyu yerine "evet" oyu kullanınca olay çıkardı. Yeniden oy pusulası isteyen Bayramoğlu'na Seçim Kanunu gereğince yeni oy pusulası verilmedi. Saldırganlaşan Bayramoğlu, bir kişiyi darp etti.

OLAY ÇIKARAN BAYRAMOĞLU'NA KINAMA

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım yaşanan olayla ilgili, "Yanındaki adamlarıyla Şair Nedim İlkokulundaki görevlimizi darp eden gazeteci(!) Ali BAYRAMOĞLU'nu kınıyorum!" dedi.

GÖRDÜ ŞAHİDİ SAFA ALBAYRAK YAŞANANLARI SABAH.COM.TR'YE ANLATTI

Darp edilen Safa Albayrak, "Ali Bayramoğlu zaten oy kullanmaya organize olup gelmiş, okul onların hakimiyetinde, kendisi oyunu yanlış kullanıp sandık görevlileriyle münakaşa etti. Biz de olaya müdahale edince 'Şerefsiz sen kimsin' deyip üzerimize yürüyüp darp etti. Daha sonra okuldan çıkıp geri geldi ve 'İtler, köpekler' deyip bağırıp çağırdı, sonrasında emniyetten geldiler ve olaya müdahale ettiler. Kendisiyle birlikte gelen bir kişi de yeğenimi darp etti, şu an Şişli Etfal'de rapor hazırlanıyor." dedi.



Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.