Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

HDP büyük şok yaşadı! O köy onları kabul etmedi
HDP'li bir grup, Diyarbakır'ın Sur ilçesi Tanışık köyünde, 12 Mayıs gecesi bomba yüklü kamyonu taşıyan PKK'lıları durdurmak için canlarını hiçe sayarak hayatlarını kaybeden ve sivil şehit statüsüne alınan 16 köylünün yakınlarına ziyarette bulunmak istedi.

HDP'LİLERİ İSTEMEDİLER
PKK terör örgütünün yapmış olduğu katliamın ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım'ın yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve diğer siyasi partilerin temsilcileri köye taziye ziyaretlerinde bulundu. Ancak köyü ziyaret etmek isteyen HDP'li vekilleri ve belediye başkanlarını ise köylülerin kabul etmediği belirtildi.

BELEDİYE HALA OTOBÜS GÖNDERMİYOR
Diyarbakır merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tanışık köyüne aynı zamanda büyükşehir belediyesinin otobüs göndermediği açıklandı. Patlamanın yaşandığı yere yakın ve aynı zamanda Tanışık köyüne 2 kilometre uzaklıkta bulunan Dürümlü köyüne belediye otobüslerinin her gün düzenli olarak gittiği, HDP'li belediyenin otobüs gönderdiği öğrenildi. 

"HDP'LİLER KÖYE GELMEK İSTEDİ, KABUL ETMEDİK"
Tanışık Köyü Muhtarı Bayram Yaman, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Biz kesinlikle onları kabul etmedik ve bundan sonra da etmeyeceğiz. PKK terör örgütünü tuttukları ve destek verdikleri sürece hiçbir zaman bizim köye giremezler. Belediyenin bütün parası hem PKK'ya gidiyor. Bizim devletten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Belediye bize otobüs bile göndermiyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.